Akcije

Vip i Organ Vlasti vas vode na Beogradski festival igre

Vip i Organ Vlasti vas vode na Beogradski festival igre
Podeli dalje

vipKao što sam ranije pisala, beogradski Festival igre počinje u subotu, 31. marta i trajaće sve do 12. aprila i za to vreme ugostiće 15 vrhunskih izvođača. Ovom prilikom, medijski pokrovitelj festivala Vip mobile, u saradnji sa Portalom Organ Vlasti, najsrećniji par vodi na ekskluzivnu predstavu!

 

Kao što sam ranije pisala, beogradski Festival igre počinje u subotu, 31. marta i trajaće sve do 12. aprila i za to vreme ugostiće 15 vrhunskih izvođača. Ovom prilikom, medijski pokrovitelj festivala Vip mobile, u saradnji sa Portalom Organ Vlasti, najsrećniji par vodi na ekskluzivnu predstavu!

Naime, kako pripadamo generaciji koja je okupljena oko društvenih mreža, Vip mobile i Portal Organ Vlasti organizuju malu igru upravo na njima! Danas tačno u podne, svi zainteresovani mogu ispisivati lepe poruke, citate, odlomke ili izjave o plesu sve do sutra u podne – tačno 24h. Pozovite svoje prijatelje da lajkuju vašu poruku i osoba sa najviše lajkova do ponedeljka u podne osvaja dve karte za predstavu „Glava koja govori“. U pitanju je predstava koju izvodi mlada plesna trupa Liquid Loft, a radi se o svojevrsnoj satiri o društvenim mrežama i twitter-tube-facebook generaciji. Koreograf Kris Haring je višestruko nagrađivani majstor fizičkog teatra, koji ovom postavkom iznosi zanimljive stavove o današnjem internet svetu.
 

Pozivamo vas da učestvujete u ovoj lepoj i inspirativnoj igri na našoj Facebook fan stranici i srećno svima!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook