Preporučujemo

Međusobno zarobljeni – preporuka za čitanje

Međusobno zarobljeni – preporuka za čitanje
Međusobno zarobljeni, roman koji će vas odvesti u svet palih anđela i pogrešnih odluka, pripovedačku priču koja opojnim rečenicama drma i nebo i zemlju.
Podeli dalje

Međusobno zarobljeni je drugi roman mladog pisca Stevana Daničića i pripada žanru koji je ovaj mladi umetnik sam osmislio – umetnost detoksikacije. Ovaj žanr podrazumeva ispisivanje svih onih otrovnih osećanja koje imamo u sebi i njihovo prelivanje u umetničku formu, poput priča, pesama, romana.

Roman prati priču lenjog anđela čuvara koji, u svojoj osami i dosadi, razonodu pronalazi u praćenju likova na Zemlji. Ti likovi  su u goroj i težoj situaciji od njega samog, čime rasteruju njegovu sopstvenu depresiju. Vođen radoznalošću,  svoja zapažanja o njima beleži na trakama koje pripovedač nalazi i, na osnovu njih, ispisuje roman Međusobno zarobljeni.

Kompleksan, detaljan, bogat najrazličitijim likovima, roman Međusobno zarobljeni sigurno nije nešto što ste imali prilike da čitate do sada. Ako volite zadubljivanje, teške teme i štivo koje vas tera na razmišljanje, onda je ovo delo definitivno roman za vas. 

međusobno zarobljeni preporuka
Svoj primerak ovog interesantnog romana potražite na Stefanovoj Facebook stranici gde, uostalom, možete kupiti i njegov prethodni roman, (Po)bednik.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook