Proizvodi

5 romana za letnje čitanje

5 romana za letnje čitanje
Podeli dalje

Koje knjige čitati u letnjim mesecima, dok ste na plaži, pod suncobranom, ili odmarate kraj obale? Evo preporuke za 5 romana za letnje čitanje.

 

#1. Ulica Šanel 5, Danijela Farneze

Vedar i vrcav roman koji prati dogodovštine mlade žene koja neodoljivo podseća na ikonu stila, nenadmašnu Koko Šanel.

#2. Tri lica jedne ljubavi, Šandor Marai

Roman slavnog mađarskog pisca koji prati priču jednog neobičnog ljubavnog trougla

#3. Detektiv za ljubav, Aleksandra Poter

5_romana_za_letnje_čitanje_v1

Prepoznatljivog stila, Aleksandra nas u svom novom romanu upoznaje sa devojkom koja bežeći od tužne i ružne ljubavne priče, upada u vrtlog uzbudljivih dogodovština.

#4. Poljubac za stranca, Harold Robins

Još jedan uzbudljiv triler od poznatog Harolda Robinsa koji nas, ovoga puta, vodi u Njujork u vreme ekonomske krize i borbu za novac i moć.

#5. Isidora i ja, grupa autora

Knjiga “Isidora i ja“, delo je šest autora, koji govore o neobičnoj povezanosti njihovih života sa životom poznate književnice Isidore Bjelice i za koju sama kaže da joj je najdraže delo, iako ga sama nije napisala.

5_romana_za_letnje_čitanje_v

Samo za posetioce portala Organ Vlasti, pripremili smo za vas jedan primerak romana Isidora i ja, potpisane od strane jednog od autora, sve što treba da uradite jeste da ostavite komentar zašto biste voleli da pročitate ovaj roman, kako biste ušli u izbor za poklon 🙂 Svoje komentare možete ostavljati do ponedeljka, kada ćemo putem Random.org odabrati srećnu dobitnicu ili dobitnika.


Podeli dalje

4 komentara

Click here to post a comment

Facebook