Proizvodi

Crna maska za lice Mr. Black

Crna maska za lice Mr. Black
Podeli dalje

Da li je crna maska za lice mit ili zaista deluje? Probali smo za vas Mr. Black masku za lice i evo utisaka iz prve ruke.

 

Osim ako niste spavali zimskim snom, znate da je crna maska za lice apsolutni hit na društvenim mrežama i preparat u koji se kunu devojke i žene širom sveta. Ovu masku smo nedavno i same dobile, te sam odlučila da je lično isprobam i pružim vam  iskustvo korišćenja  iz prve ruke.

Preporučena kao maska koja se uspešno bori protiv mitisera i nečistoća na licu, crna maska za lice Mr. Black je preparat koji /kako stoji na sajtu/ „najpovoljnije deluje na masnu kožu i uklanjanje mitisera. Mogu je koristiti svi jer nema nus pojava, koji god tip kože da imate, čak i kod suve kože. Maske od aktivnog uglja kao što je Crna maska Mr.Black, izvlače sve nečistoće iz kože i pora, tako da ćete uz dodatno čišćenje običnim tonikom i piling imati savršenu kožu lica.“

Osnovni sastojak ove maske je aktivni ugalj, nema veštačkih sastojaka i konzervansa i može se koristiti 2 puta nedeljno.

Kako se nanosi crna maska za lice?

E, ovde sam naišla na jednu konfuznu situaciju i nedoslednost, jer u poruci koja je stigla uz masku stoji jedno uputstvo (koje sam i poslušala, avaj, kakva greška!); na samom pakovanju drugo, a na sajtu sasvim treće uputstvo.

Uputstvo sa poruke:

Uputstvo sa pakovanja:
Nakon čišćenja kože, potrebno je toplim peškirom ili parom osloboditi pore, a zatim preparat u tankom sloju naneti na osušeno lice. Pažljivo zaobiđite predeo oko očiju i usta. Masku ostaviti na licu da deluje oko 15-20 minuta. Nakon što se maska potpuno osuši, lakim pokretima je oljuštite sa lica. Operite lice toplom vodom i stavite odgovarajući tonik ili kremu za hidrataciju.

Uputstvo sa sajta:
Potrebno je samo toplim peškirom ili parom, osloboditi pore, a zatim u tankom sloju naneti masku na lice. Pažljivo zaobiđite predeo oko očiju i usta. Masku prema uputstvu ostaviti na licu da deluje oko 30 min, a zatim isprati toplom vodom.
Nakon toga na lice možete staviti odgovarajući tonik ili kremu.

Kao što sam već pomenula, za nanošenje maske pratila sam uputstvo iz poruke što se pokazalo kao velika greška, jer:

– masku je bilo izuzetno teško oljuštiti

– skidanje maske nije prošlo bez bola (nalik na depilaciju hladnim voskom)

– lice je ostalo upaljeno i crveno narednih sat-dva

U odbranu, moram reći da je osećaj na dodir bio veoma mek i čist, no stepen bola, crvenilo i upaljenost nisu nešto što bih želela da ponovim, zbog čega nije loše korišćenje ove maske ograničiti ili na T-zonu (naročito ako imate suvu kožu) ili je nanositi prateći uputstvo sa sajta 🙂

 

A sad malo vi: jeste li već koristili Mr. Black crnu masku za lice i kakva su vaša iskustva, rado bih da podelite sa nama?

 

Save

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook