Proizvodi

L’Oreal Roll’on Accord puder za brzo i lako nanošenje

L’Oreal Roll’on Accord puder za brzo i lako nanošenje
Podeli dalje

L’Oreal Paris predstavio je novi proizvod koji bi značajno trebalo da olakša stavljanje pudera na lice, odnosno da pomogne da se puder pravilno i ravnomerno nanese. Naime, reč je o novom puderu kompanije L’Oreal za lako nanošenje pod imenom Roll’on Accord Parfait compact foundation koji bi trebalo da reši sve prethodno navedene probleme.

 

 

L’Oreal Paris predstavio je novi proizvod koji bi značajno trebalo da olakša stavljanje pudera na lice, odnosno da pomogne da se puder pravilno i ravnomerno nanese. Naime, reč je o novom puderu kompanije L’Oreal za lako nanošenje pod imenom Roll’on Accord Parfait compact foundation koji bi trebalo da reši sve prethodno navedene probleme.To je tečni puder koji ima specijalni način nanošenja, odnosno sunđer u obliku valjka, koji na taj način ravnomerno i pravilno nanosi puder na lice.

Zaštitno lice kampanje za L’Oreal Roll’on Accord Parfait compact foundation jeste poznata glumica Eva Longoria. Trenutno je ovaj proizvod dostupan samo kupcima u Velikoj Britaniji dok se očekuje da se uskoro pojavi i na drugim tržištima.

Izvor: Brendovi.net


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook