Proizvodi

Nakit Nikola Jugović design

Nakit Nikola Jugović design
Podeli dalje

Ako se još niste susreli sa njim, u današnjem tekstu vam predstavljamo nakit Nikola Jugović design.


Ko je mogao i da pomisli da će 17-godišjni dečko koji je učestvovao u nagradnim igrama našeg portala, danas postati prepoznatljiv po tome što pravi nakit „Nikola Jugović design„?

Nikola Jugović je mladi i perspektivni samouki dizajner nakita koji, osim originalnih komada minđuša, ogrlica, narukvica i prstenja, dizajnira i pravi unikatne aksesoare i odeću. Odeća i nakit koji kreira osmišljeni su tako da su nosivi i prilagodljivi svakoj situaciji i dobu dana – bilo da idete na posao, popodnevno druženje sa prijateljicama, večeru ili u noćni provod, Nikola Jugović design komadi su baš ono što će upotpuniti i oplemeniti vaš izgled.

nakit_nikola_jugović_design_v

Sa ozbiljnijim radom, Nikola je počeo da se bavi u septembru 2010. godine, ovo je već četvrta godina rada i urađene su 23 kolekcije (oko 500 komada unikatnih komada nakita). Sve je počelo kao hobi, što i dalje jeste, budući da je Nikola student, mada je još kao dete svašta pravio od žice i oduvek je voleo sve što ima veze sa kreativnošću.

Sa radom i kolekcijama Nikola Jugovic design se možete više upoznati na njegovoj Facebook stranici, a najsrećnija posetiteljka dobiće ogrlicu iz Nikoline nove kolekcije Stil. Sve što treba da uradite je da budete brze – prvi komentar ostavljen u 14 časova dobija ogrlicu – srećno!


Podeli dalje
Tagovi

7 komentara

Click here to post a comment

Facebook