Proizvodi

Novi modni trendovi u Zlatarni Celje

Novi modni trendovi u Zlatarni Celje
Podeli dalje

zlatarna celjeNove kolekcije Zlatarne CeljePoppy, Dahlia i Rose prate aktuelne trendove, uz dodatnu notu sofisticiranosti, koja će zadovoljiti i dame izuzetno prefinjenog ukusa. Kolekcije su dizajnirale čuvene slovenačke kreatorke nakita Zdenka Šamec i Olga Košica.

Kada je reč o modi, pripadnice lepšeg pola uz niže temperature ne biraju samo topliju garderobu, već i svoj nakit prilagođavaju kalendaru. Modni trendovi za ovogodišnje hladne dane preporučuju zlatni nakit u boji zemlje i crvenkastim nijansama, koje se presijavaju na komadima u obliku cveća. 
 
Nove kolekcije Zlatarne CeljePoppy, Dahlia i Rose prate aktuelne trendove, uz dodatnu notu sofisticiranosti, koja će zadovoljiti i dame izuzetno prefinjenog ukusa. Kolekcije su dizajnirale čuvene slovenačke kreatorke nakita Zdenka Šamec i Olga Košica.
 

Zdenka Šamec potpisala je kolekcije Poppy i Dahlia, koje zrače neprolaznom elegancijom, dok će nakit Poppy oduševiti ljubitelje modnih trendova i impresionirati šarmom i razigranošću. Inspiracija za Poppy kolekciju su pupoljci maka, a nakit je posut cirkonima različitih boja.

O aktuelnostim u svetskoj industriji nakita, poznata slovenačka dizajnerka Zdenka Šamec rekla je:

»Ovogodišnji trendovi usmereni su na crvenu boju zlata i boju zemlje, što se i odražava u kolekciji Dahlia. Ona pažnju privlači sa tri boje prirodnog kamenja, izražavajući emocije osobe koja nosi nakit. Naranđžasti spasartit u crvenom zlatu naglašava karakter i moć, a crni spinel i beli topaz deluju mistično, senzualno i elegantno«, objašnjava dizajnerka Zdenka Šamec.

 
 

 
Dizajnerka modnog nakita Olga Košica, koja je potpisala kolekciju Rose, inspiraciju je pronašla u cveću, dominantnom modnom trendu svetskih pisti.

»Cvetne motive sa tekstila preneti su na dizajn nakita. Kolekcija isijava toplom crvenom bojom zlata i budi oduševljenje nad prirodom. Senzualan, moderan, a ujedno i večni motiv cveta ruže, oplemenjen plemenitim metalom, odražava večni simbol ljubavi«, opisuje kolekciju Olga Košica.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook