Proizvodi

Novi Samsung pametni kućni uređaji

Novi Samsung pametni kućni uređaji
Podeli dalje

Šta može bolje da nam olakša svakodnevne poslove i uštedi nam vreme? Novi Samsung pametni kućni uređaji su, možda, upravo ono što nam treba!

 

Kompanija Samsung predstavila je na srpskom tržištu nove modele pametnih kućnih uređaja za 2015. godinu. Od frižidera RB7000 koji nudi više mesta za odlaganje namirnica, više unutrašnjeg prostora i vrata koja se otvaraju pod uglom od 90 stepeni; preko mašine za sušenje veše DV8000H opremljenom tehnologijom toplotne pumpe koja omogućava najefikasnije sušenje veša i mašine za pranje veša WW6000 koja ima veći kapacitet pranja uz malu potrošnju električne energije; pa do robot usisivača Powerbot VR9000 koji kuću čisti daljinski, bez fizičkog napora – u pitanju su pametni uređaji osmišljeni i dizajnirani da štede struju i naše vreme uz najefikasniji učinak.

 

„Najnoviji Samsung pametni kućni uređaji dizajnirani su tako da odgovore zahtevima i potrebama naših potrošača, koji traže funkcionalna dizajnerska rešenja za svoj dom. Oni su spoj modernog dizajna sa najsavremenijom tehnologijom, njima je vrlo jednostavno rukovati dok ujedno omogućavaju uštedu električne energije“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanija Samsung za Adriatik regiju.

 

Novi modeli Samsung pametnih kućnih uređaja već su dostupni na našem tržištu, osim Powerbota koji se očekuje u septembru.

novi_samsung_pametni_kućni_uređaji_v

 

Preporučena maloprodajna cena frižidera RB7000 je 189.999, sušilice za veš DV8000H 131.999 dinara, dok su mašina za veš WW6000 i robot usisivač dostupni po cenama od 78.999 odnosno 116.999 dinara.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook