Proizvodi

Novi Vichy Mineral dezodoransi

Novi Vichy Mineral dezodoransi
Novi Vichy Mineral dezodoransi predstavljaju inovativnu formulu mineralnog dezodoransa u obliku aerosola i roll ona koji uklanjaju neprijatne mirise i prekomerno znojenje.
Podeli dalje

Spoj mineralizovane termalne vode Vichy, vitamina B i pet aktivnih minerala, u Vichy MINERAL DEZODORANSIMA bez aluminijumovih soli, alkohola i parabena pru┼ża sve┼żinu bez neprijatnih mirisa, do 48 sati.

VICHY MINERAL DEZODORANSI obezbe─Ĺuju izuzetnu efikasnost bez nadra┼żuju─çeg efekta na ko┼żu. Nova formula mineralnog dezodoransa posebno je prilago─Ĺena svim tipovima ko┼że i dostupna je u dva oblika ÔÇô kao aerosol, za ljubitelje spreja, i kao roll on za one koji preferiraju ne┼żniju varijantu. Posebnost aerosola je upravo MgO tehnologija koja efikasno upija suvi┼ían znoj. Pored toga, odli─Źno je oru┼żje protiv neprijatnih mirisa jer ih neutrali┼íe. Roll on verzija Vichy Mineral dezodoransa uklju─Źuje i cink-glukonat, u tehnologiji na bazi vode.

 

Efikasnost Vichy Mineral dezodoransa prime─çena je i posle 48-─Źasovnog delovanja i za┼ítite protiv neprijatnih mirisa znoja. Dokazan ose─çaj sve┼żine i smanjena vla┼żnost ispod pazuha obezbe─Ĺuju celodnevan ose─çaj udobnosti i prijatno dejstvo na ko┼żu. Ko┼ża se zbog efekata minerala ne isu┼íuje, a dezodorans se mo┼że koristiti i posle brijanja zbog odsustva alkohola.

Vichy Mineral dezodoransi dostupni su u ovlašćenim apotekama po informativnoj ceni od 1.390,6 RSD*.

*Neobavezuju─ça preporu─Źena cena (Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment