Proizvodi

Novi Vichy Mineral dezodoransi

Novi Vichy Mineral dezodoransi
Novi Vichy Mineral dezodoransi predstavljaju inovativnu formulu mineralnog dezodoransa u obliku aerosola i roll ona koji uklanjaju neprijatne mirise i prekomerno znojenje.
Podeli dalje

Spoj mineralizovane termalne vode Vichy, vitamina B i pet aktivnih minerala, u Vichy MINERAL DEZODORANSIMA bez aluminijumovih soli, alkohola i parabena pruža svežinu bez neprijatnih mirisa, do 48 sati.

VICHY MINERAL DEZODORANSI obezbeđuju izuzetnu efikasnost bez nadražujućeg efekta na kožu. Nova formula mineralnog dezodoransa posebno je prilagođena svim tipovima kože i dostupna je u dva oblika – kao aerosol, za ljubitelje spreja, i kao roll on za one koji preferiraju nežniju varijantu. Posebnost aerosola je upravo MgO tehnologija koja efikasno upija suvišan znoj. Pored toga, odlično je oružje protiv neprijatnih mirisa jer ih neutrališe. Roll on verzija Vichy Mineral dezodoransa uključuje i cink-glukonat, u tehnologiji na bazi vode.

 

Efikasnost Vichy Mineral dezodoransa primećena je i posle 48-časovnog delovanja i zaštite protiv neprijatnih mirisa znoja. Dokazan osećaj svežine i smanjena vlažnost ispod pazuha obezbeđuju celodnevan osećaj udobnosti i prijatno dejstvo na kožu. Koža se zbog efekata minerala ne isušuje, a dezodorans se može koristiti i posle brijanja zbog odsustva alkohola.

Vichy Mineral dezodoransi dostupni su u ovlašćenim apotekama po informativnoj ceni od 1.390,6 RSD*.

*Neobavezujuća preporučena cena (Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)

Save


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook