Proizvodi

Pokloni za 8. mart – Etno Mreža

Pokloni za 8. mart – Etno Mreža
Podeli dalje

etno mreza

Međunarodni dan žena proslavlja se još od daleke 1917. godine, kada je i zvanično ustanovljen kao dan ženske borbe za bolja ekonomska, politička i društvena prava.Kako ne biste i ove godine poklanjali nešto stereotipno, ove godine, svoju ljubav i naklonost iskažite u etno maniru.

Međunarodni dan žena proslavlja se još od daleke 1917. godine, kada je i zvanično ustanovljen kao dan ženske borbe za bolja ekonomska, politička i društvena prava. Tokom godina, osmi mart je izgubio taj neki svoj politički smisao i, umesto toga, postao dan kada jači pol iskazuje svu svoju ljubav prema svojoj boljoj polovini, ali i svim drugim ženama u svom životu – majci, sestri, tetki, baki, prijateljici…Kako ne biste i ove godine poklanjali nešto stereotipno, ove godine, svoju ljubav i naklonost iskažite u etno maniru.

 

Etno mreža okuplja udruženja žena koje se bave proizvodnjom tradicionalnih lokalnih rukotvorina i nastala je 2005. godine. U okviru svoje bogate ponude, Etno Mreža između ostalog ima i odevne predmete, predmete za enterijer, kao i suvenirski program. Ove domišljate žene svojim rukotvorinama uveseljavaju i oplemenjuju domove svih svojih kupaca. Njihovi ručno rađeni proizvodi direktno doprinose očuvanju srpskog kulturnog nasleđa, promovišu turizam i sve ono pozitivno iz Srbije. Zainteresovani tako mogu birati neke tradicionalne proizvode poput peškira sa vezom ili zlatovezom, pletene čarape, prostirke, šalove; ali i spoj tradicionalnog i modernog u vidu jedinstvenih monograma i torbica za pasoš, tkanih torbi ili onih od pustovane vune, kao i originalne laptop torbe.
 

Danas ova organizacija broji više od 500 žena iz svih krajeva Srbije i kupovinom poklona za svoju dragu žensku osobu, učinićete više dobrih dela. U isti mah, obradovaćete svoje voljene, ali i učiniti da ove divne dame dobiju dodatni podstrek da nastave dalje i još kvalitetnije i bolje sa svojim jedinstvenim radom.
 

A samo za sve vas, dragi posetioci Portala Organ Vlasti i sve koji su prisutni na Twitteru, malo iznenađenje. Troje najupornijih, koji u vremenu od 12h do 16h budu imali najviše tvitova sa hashtagom #EtnoMreza, ocekuju originalne i vredne nagrade iz bogatog asortimana Etno Mreže! Obradujte svoju voljenu osobu ili sebe ovim lepim, vrednim i jedinstvenim poklonima. Srećno!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment