Proizvodi

Šminka za svaku priliku True Color senke by Avon

Šminka za svaku priliku True Color senke by Avon
Podeli dalje

Bilo da idete na put ili vam trebaju senke za svaku priliku, True Color senke su pravi izbor!

 

U potrazi za senkama koje će mi zadovoljiti svakodnevne potrebe, bilo da sam u gradu ili kad idem na put i ne želim da nosim celo koferče, moj izbor je pao na True Color četvorobojne senke iz Avona.

Da, poznato je da imam lepu saradnju sa divnim ljudima iz Avon Srbija, ali ono što ne znate je da sam i sama svojevremeno bila Avon dama i u prilici da isprobam gotovo sve što imaju u svojoj ponudi. True Color senke su mi apsolutni favorit ove sezone i bukvalno ih koristim svaki dan, a omiljena kombinavija mi je Berry Love <3

True Color senke su četvorobojne i mogu se koristiti kako za dnevne varijante, tako i u večernjim prilikama. Svaka nijansa je numerisana brojevima od 1 do 4 koji označavaju redosled kojim senke nanosite za najbolje rezultate, mada ih možete kombinovati kako vam volja, što ja i radim 🙂 Kutijica u kojoj su spakovane senke je četvrtasta, unutar poklopca se nalazi ogledalce, a tu je i dvostrana četkica koju ja inače nikada ne koristim, već senke nanosim Sephorinim.

true_color_senke_by_avon_v

Reklamirane kao dugotrajne, True Color senke to zaista i jesu, potvrđujem da su vidljive i nakon 7-8 sati bez problema. Lako se nanose, postojane su i ne skupljaju se u naborima. Što se tiče samog prikaza nijansi senki, boje su upravo onakve kakve su predstavljene u katalogu.

A da sve ne bi ostalo samo na mojoj priči, jedna od čitateljki će dobiti upravo Berry Love True Color senke! Budući da je u pitanju Instagram giveaway, sve što treba da uradite jeste da zapratite Organ Vlasti i Avon na Instagramu i lajkujete ovu fotografiju na mom Instagram profilu. Igramo se do nedelje, a srećna dobitnica će biti izvučena putem sajta Random.org.

Srećno!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook