Proizvodi

Woolnia – mekoća za sva čula

Woolnia – mekoća za sva čula
Podeli dalje

Za one koji ih možda još nisu otkrili, Woolnia je domaći brend svetskog kvaliteta – ćebad, šalovi i kape od najnežnije i najmekanije merino vune u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled – kao i mi.

Ne bismo mogle reći šta nam je pre privuklo pažnju: da li su to bile boje, mekoća koja se skoro oseti preko fotografije, nestvarna lepota koja prosto mami ili sve zajedno. Dovoljan je bio pogled na tu Instagram reklamu da nas podstakne da o Woolniji saznamo sve što se dalo saznati, a što sada i sa vama delimo.

woolnia-mekoca-za-sva-cula-v
Woolnia je 100% lokalni i prirodni brend koji dolazi iz Zrenjanina, a čije proizvode možete poručiti bilo putem Etsy shopa, bilo putem Facebooka. Ono po čemu su posebni, osim činjenice da imaju tako bajkovito lepe stvari, jeste to što sve proizvode štrikaju rukama i koristeći najfiniju merino vunu. Tako dobijamo ćebad, šalove i kape koji nikada ne grebu, u koje tonemo kao u san i koji nas greju poput zagrljaja voljene osobe.

U svaki pojedinačan Woolnia proizvod utkano je mnogo vremena i ljubavi i svaki od njih priča posebnu priču. Ako ne verujete nama, samo zavirite u Woolnia galeriju ili posetite njihov Facebook i Instagram profil i uverite se i same.

Za uživanje u hladnim jutrima i noćima, za vaše najmilije, za vas same i sve one posebne trenutke – samo Woolnia.

 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook