Zanimljivosti

Američka turneja kraljevskog para u 7 slika

Američka turneja kraljevskog para u 7 slika
Podeli dalje

Za sve koji prate princa Williama i princezu Kate, evo kako je izgledala nedavna američka turneja kraljevskog para.

 

Britanski princ William i supruga Kate na svojoj trodnevnoj turneji posetili su New York. Odseli su u hotelu Carlyle koji je bio najdraži princezi Diani. Prvo odredište za njih je bio centar za dečji razvoj u Harlemu, a zatim su obišli muzej i spomenik stradalima u terorističkom napadu 11. septembra 2001. na New York.

američka_turneja_kraljevskog_para_v Doug Mills / Pool via EPA 1
američka_turneja_kraljevskog_para_v1 Reuters; Getty Images

Par se nakratko razdvojio kada je William u ponedeljak otišao u Washington na susret sa američkim predsednikom Barackom Obamom u Beloj kući.

 američka_turneja_kraljevskog_para_v2Alex Wong / Getty Images

Prva dama New Yorka Chirlane McCray pratila je vojvotkinju Kate, koja je inače u petom mesecu trudnoće, na susretu sa mladima u Northside centru za dječji razvoj u Harlemu koji pruža usluge obiteljima koje žive u visokorizičnim četvrtima.

 američka_turneja_kraljevskog_para_v3Pool / Getty Images

U ponedeljak navečer kraljevski par zabavljao se u Brooklynu na košarkaškoj utakmici između Brooklyn Netsa i Cleveland Cavaliersa u Barclays centru.

 američka_turneja_kraljevskog_para_v4Neilson Barnard / POOL / EPA

U pauzi između  treće i četvrte četvrtine  upoznali su i velike obožavatelje Netsa, ‘američki kraljevski par’, Beyonce i Jay Z-ja.

američka_turneja_kraljevskog_para_v5 Nathaniel S. Butler / Getty Images

Svoj prvi službeni poset Velikoj jabuci završili su dobrotvornom večerom u Metropolitan muzeju za umetnost na kojem su prikupljane donacije za škotsko sveučilište St. Andrews na kojem se kraljevski par i upoznao. Sve ostalo od tog trenutka je bajka koja još uvek traje…

američka_turneja_kraljevskog_para_v6 James Devaney / Getty Images

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook