Zanimljivosti

Arena Beograd čestita rođendan Stivenu Sigalu!

Arena Beograd čestita rođendan Stivenu Sigalu!
Podeli dalje

Arena Beograd čestita rođendan Stivenu Sigalu, legendi akcionih filmova i obećava da će mu veliku rođendansku žurku napraviti kada dođe u Beograd!

Ovim putem i zvanično potvrđujemo da će Stiven Sigal sa svojim bluz bendom nastupiti u Sava centru, 24. juna.

Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.

Sviranje je usavršavao godinama a ljubav prema muziciranju je delio i svirajući sa najuticajnijim bluz legendama među kojima su BB King, Bo Diddley, John Lee Hoker, Clarence “Gatemouth” Brown i  dr.

Ovaj nosilac crnog pojasa sedmi dan i aikido majstor, objavio je svoj prvi album “Songs from the Crystal Cave” 2005. godine kombinujući bluz, pop, džez i rege na kome je usnu harmoniku svirao Stivi Vonder (Stevie Wonder). Album je bio među najprodavanijima na evropskom tržištu.  U narednom “Mojo Priest” iz 2007. ostao je veran bluzu a kritičari ga proglašavaju jednim od najboljih bluz albuma te godine u kojem se u punom svetlu iskazuje Sigalovo sviračko umeće.

Njegov urođeni talenat i posvećenost bluzu je očigledan u muzici koju piše i svira. Čak je i legendarni BB King rekao: “Stiven je sjajan gitarista.”  Malo kome je poznato da Sigal poseduje i jednu od najvećih kolekcija bluz gitara na svetu. Trenutno radi na trećem albumu ali pre toga, u junu i julu, odlučio je da obiđe Evropu a na njegovom putu naći će se i Beograd!

arena_beograd_čestita_rođendan_stivenu_sigalu_v

Ne propustite jedinstvenu priliku da uživo vidite zvezdu koja je do sada snimila preko 40 filmova, dve velike TV serije, poseduje crni pojas sedmi dan i Shihan u aikidu a učenici ga nazivaju “Take Sensei”, u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona!

Ulaznice za koncert Stivena Sigala i njegovog bluz benda, biće uskoro u prodaji!

Organizator koncerta je Arena Beograd!

Stiven Sigal – music tour promo

Dodatne informacije na sajtu www.kombankarena.com kao i na društvenim mrežama:

Twitter

Facebook

Instagram


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment