Zanimljivosti

Beauty trikovi Bar Refaeli

Beauty trikovi Bar Refaeli
Podeli dalje

Poznati izraelski supermodel Bar Refaeli  otkrila je koji su to beauty trikovi koje koristi kako bi ostala što duže mladolika i vitka.

28-godišnja manekenka je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vidi koja nova vrsta sporta je zaslužna za njenu vitku liniju, kao i šta radi sa licem, kako bi ono ostalo što duže mladoliko i lepo.

Drage dame, sve što vam treba za zanosno telo super modela jeste Indo board, najjednostavnije objašnjeno, daska za surfovanje na suvom. U slučaju da ne želite da čekate na neizvesnu isporuku iz inostranstva, naravite je sami ili se snađite pomoću obične tvrđe daske i lopte ili veće konzerve (što da ne) i pokušajte na njoj – za početak – da održavate ravnotežu, nakon čega slede i prve lakše, a potom i neke teže vežbe.

beauty_trikovi_bar_rafaeli_v

Drugi trik za lepotu je, kao i u slučaju starlete Kim Kardashian, takozvani vampirski fejslifting – ubrizgavanje sopstvene krvi u lice zarad što dužeg očuvanja mladolikog izgleda!

beauty_trikovi_bar_rafaeli_v1

Ovaj jezivi postupak košta oko 1500$ po tretmanu, a vrši se tako što se pacijentima izvlači krv iz ruke, odakle ide u centrifugu koja iz krvi izdvaja hranljivu plazmu koja se meša sa preparatima kao što su Juvederm ili Restylane i ubrizgava u lice radi stimulisanja prirodne proizvodnje kolagena, kao i za uklanjanje tragova starenja i eventualnih ožiljaka.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook