Zanimljivosti

Beauty trikovi Bar Refaeli

Beauty trikovi Bar Refaeli
Poznati izraelski supermodel Bar Refaeli  otkrila je koji su to beauty trikovi koje koristi kako bi ostala što duže mladolika i vitka.

28-godišnja manekenka je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vidi koja nova vrsta sporta je zaslužna za njenu vitku liniju, kao i šta radi sa licem, kako bi ono ostalo što duže mladoliko i lepo.

Drage dame, sve što vam treba za zanosno telo super modela jeste Indo board, najjednostavnije objašnjeno, daska za surfovanje na suvom. U slučaju da ne želite da čekate na neizvesnu isporuku iz inostranstva, naravite je sami ili se snađite pomoću obične tvrđe daske i lopte ili veće konzerve (što da ne) i pokušajte na njoj – za početak – da održavate ravnotežu, nakon čega slede i prve lakše, a potom i neke teže vežbe.

beauty_trikovi_bar_rafaeli_v

Drugi trik za lepotu je, kao i u slučaju starlete Kim Kardashian, takozvani vampirski fejslifting – ubrizgavanje sopstvene krvi u lice zarad što dužeg očuvanja mladolikog izgleda!

beauty_trikovi_bar_rafaeli_v1

Ovaj jezivi postupak košta oko 1500$ po tretmanu, a vrši se tako što se pacijentima izvlači krv iz ruke, odakle ide u centrifugu koja iz krvi izdvaja hranljivu plazmu koja se meša sa preparatima kao što su Juvederm ili Restylane i ubrizgava u lice radi stimulisanja prirodne proizvodnje kolagena, kao i za uklanjanje tragova starenja i eventualnih ožiljaka.

Fb komentari
Tagovi

Facebook