Zanimljivosti

Bojsijevi utisci o Beogradu i Srbiji

Bojsijevi utisci o Beogradu i Srbiji
Podeli dalje

bojsijevi utisci o beogradu i srbijiBritanski glumac John Challis, našoj javnosti poznat po ulozi Bojsija iz kultne serije „Mućke“, proteklog vikenda je bio u Beogradu, radi promocije svojih romana, gostovanja kod Ivana Ivanovića i evo kako je posetu opisao svojim pratiocima na Twitteru.

 

 

Britanski glumac John Challis, našoj javnosti poznat po ulozi Bojsija iz kultne serije „Mućke“, proteklog vikenda je bio u Beogradu, radi promocije svojih romana, gostovanja kod Ivana Ivanovića i evo kako je posetu opisao svojim pratiocima na Twitteru.

Challisu i njegovoj supruzi je ovo prva poseta Srbiji i Beogradu, a da smo ostavili itekako dobar utisak na njih, govore i sledeći tvitovi i fotografije:

Bojsiju se dopala ekipa Prve televizije, kao i Supermarket koncept Store u Višnjićevoj ulici; lepo se proveo tokom večere u Maloj Fabrici Ukusa, hram Svetog Save je ostavio poseban utisak na njega, a zanimljivo mu je bilo i da sazna kako je Titova supruga Jovanka još uvek živa i zdrava i živi u glavnom gradu.

Uvek je lepo videti da, i pored svog negativnog PR-a koji se decenijama oko nas plete i širi, postoje uspešni napori da se isti ponište i zamene boljim.

*Fotografije preuzete sa Twitter naloga Johna Callisa

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook