Zanimljivosti

Dejan Petrović i Big Band koncert u Sava Centru

Dejan Petrović i Big Band koncert u Sava Centru
Podeli dalje

Za sve ljubitelje trube, Dejan Petrović i Big Band održaće koncert u Sava Centru 13. novembra.

 


Tokom koncerta, Dejan Petrović i Big Band imaće promociju novog CD-a „Truba Libre“, ali će izvesti i druge svoje hitove, poput „Vrtloga“, ali i neke od najvećih rock` n `roll pesama, u njihovom prepoznatljivom, trubačkom maniru.

Podsetimo, i prvi solistički koncert u Beogradu imali su u prepunom Sava Centru, u novembru 2011.godine, a sada tri godine kasnije vraćaju se da u istoj dvorani probude još jače emocije.

“Meni je, lično, Sava Centar najdraža koncertna dvorana. Volim prisniji odnos sa publikom, a možda je podsvesno u pitanju odličan utisak i prelepo sećanje na prvi koncert održan u Sava Centru. Prošlo dosta vremena od izlaska prethodnog albuma, ali nipošto nismo hteli da žurimo. Radili smo natenane, dosta je obaveza zbog nastupa, pa nismo bili u prilici da se posvetimo radu na novim pesmama. Ali kada smo konačno bili zadovoljni materijalom, odlučili smo da ga objavimo u izdanju Multimedia Music. Ima niz novina – još je veća sloboda trube, muziciranja i kombinovanja sa različitim muzičkim stilovima.
Publika već obožava „Vrtešku“, koju smo letos nebrojeno puta svirali na nastupima, ali ipak treba sačekati, preslušati sve pa odabrati naslednika “Vrtloga”. U suštini, za svakoga će biti po nešto. Što se tiče gostiju iznenađenja, biće i njih, ali ne bih otkrivao još. Jedino što mogu da obećam je će, kao i uvek, biti dobar provod”, kaže Dejan Petrović.

dejan_petrović_i_big_band_koncert_u_sava_centru_v

Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali World Music, što najbolje oslikava muziku Dejan Petrović Big Banda. Od 2006, kada su započeli svoju karijeru svirali su na najznačajnijim domaćim, evropskim i svetskim događajima.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook