Zanimljivosti

Dizanje radija B92

Dizanje radija B92
Podeli dalje

Uvek su govorili kako smo lenji, nikad nismo bili lenji..Sine, tata prvo sipa garnirung, pa tek onda meso..Onda uđem u prevoz i dalje pričam i onda moram da stavim slušalice da ispadne ko da pevam..Kuma donela, kuma i pojela.. Svakog radnog dana ponovo od 6 do 9, Miloš Maksimović i Ana Petrović Mirović Klobučar.

Kao supruga i majka, pritom zaposlena, vreme koje provedem vozeći se kolima na posao svakog jutra, često je i jedino vreme koje imam samo za sebe. Tih dvadeset do trideset minuta (oprezan vozač) najčešće mi prolaze u smehu i veselju, zahvaljujući jednoj krajnje pozitivnoj i osvežavajuće zaraznoj emisiji Dizanje – samo na B92. Ma koliko da mi je prethodni dan bio naporan ili sam kasno legla a sutradan me čekaju mnoge obaveze – ne mogu da dočekam da sednem u auto i uključim radio, u isčekivanju čime li će me tog dana uveseliti i nasmejati. Neretko, i sama se javim i prodiskutujem o zadatoj temi, ili ‘okačim‘ ponešto na zid njihove FB strane.

Vesele i informativne teme, integracija sa društvenim mrežama i svim vidovima slanja i primanja poruka a radi što bolje komunikacije sa slušaocima, odličan voditeljski par – recept su koji ne može da omane da svaki dan započnemo čili, vedri i nasmejani.  Miloš i Ana su za ove dve godine, koliko novi koncept emisije postoji (15. maja 2010. krenuli su sa novom programskom šemom a na rođendan samog radija B92) uspeli da od mene stvore redovnog slušaoca, jer su dinamični, nekritični, objektivni i visokoprofesionalni u onome što rade – a voditi jutarnji program, kada su ljudi još pospani i ne znaju gde su, spremaju decu za škole i sebe za posao – nije ni  malo lako.

baka Joka
Dizanje radija B92 postao je brend za sebe izvan medijske kuće iz koje se emituje i to zahvaljujući upravo voditeljskom paru Milošu i Ani. Takvi kakvi jesu – pričljivi, pozitivni, uvek veseli i dorasli svakoj temi – učinili su da jedna, naizgled ‘obična jutarnja emisija‘ postane i jedna od najslušanijih, čemu u prilog govori i frekventnost poseta na njihovoj Facebook strani u vreme trajanja ali i veliki broj živih uključenja. Vremenom su se izdvojile i prave super slušalačke zvezde, poput fantastične baka Joke iz Banata, kamiondžije Kosketa iz Amerike, zanimljivog Žike iz Niša, poete Mome i mnogih drugih.

Način na koji voditelji komuniciraju sa nama slušaocima i, pre svega, neosuđujući stav prema svima i svemu, učinili su da i ja, poput mnogih drugih, zažalim što ih nema vikendom u programu, kako bih i tada imala svoju dnevnu dozu zabave i lepih osećanja.

radio b92

Bilo da je siv i sumoran dan, vi tužni, prezauzeti, besni; ali i veseli, pozitivni i bezbrižni – svratite do 103.2 i 92.5 u terminu od 6 do 9 (ponovo) po svoju dozu pozitive i garantovano dobre zabave.

Srećan rođendan Dizanju i radiju B92!

Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook