Zanimljivosti

Emma Watson se ne slika sa fanovima, a evo i zašto!

Emma Watson se ne slika sa fanovima, a evo i zašto!
Podeli dalje

Poznata glumica Emma Watson se ne slika sa fanovima iz jednog prostog razloga koji je, konačno, odlučila da podeli sa javnošću.

Naime, u eri kada su selfiji i fotkanje sa poznatima poodavno postali deo rutine, jedna glumica to ne želi da radi, ni po koju cenu. Emma Watson se ne slika sa fanovima iz jednog prostog razloga – a to je privatnost!

Kako je izjavila u intervjuu za Vanity Fair, a povodom promocije za svoj novi film, Lepotica i Zver, Emma je na temu selfija i fotkanja sa fanovima rekla sledeće:

Za mene, to je razlika između toga da imam život ili ne. Ako me neko slika i okači tu fotografiju online, za 2 sekunde će se znati gde sam, u krugu od 10m. Ko želi, može da vidi šta nosim i sa kim sam. Ne želim da dajem takve prateće podatke.


A kako bi dokazala (bez ikakve potrebe) da joj je zaista stalo do fanova, dodala je kako rado daje autograme ili odvoji vreme za priču, umesto selfija. Sedeće i odgovarati na najrazličitija pitanja o Harry Potteru ili potpisivati autograme, ali se neće fotografisati sa njima.

„Moram pažljivo daa biram i određujem momenat za interakciju“, dodala je.

 

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook