Zanimljivosti

Enrike Iglesias pozdravlja publiku u Srbiji!

Enrike Iglesias pozdravlja publiku u Srbiji!
Podeli dalje

Enrike Iglesias pozdravlja publiku u Srbiji porukom koju je snimio specijalno pred koncert koji ć se održati 10. maja u Kombank Areni!

 

Talentovani i višestruko nagrađeni umetnik, Enrike Iglesias, ostvario je zavidne uspehe u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri i čak upisan u Ginisovu knjigu rekorda sa dva priznanja: za “Najdužu broj 1. poziciju” za pesmu Bailando kao i za “Najviše broj 1. hitova” na Hot Latin listama pesama. Jedan je od najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena sa prodatih preko 137 miliona albuma širom sveta i 3 Latino Grammy priznanja. Njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti i jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu Billboard Dance liste. Svojim fanovima u Srbiji, poslao je sledeću poruku:

Ulaznice za koncert Enrikea Iglesiasa, 10. maja u Kombank Areni su u prodaji po cenovnim kategorijama: 2990 din za parter, za sedenje od: 3690, 3900, 4590, 4990, 5990 i za fan pit 5990 dinara. Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook