Zanimljivosti

Enrique Iglesias ponovo u Beogradu!

Enrique Iglesias ponovo u Beogradu!
Podeli dalje

Pop mega zvezda, Enrique Iglesias ponovo u Beogradu, u okviru svetske turneje „SEX and LOVE“!

 

Multitalentovani i višestruko nagrađivani umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, i koji je prodao preko 100 miliona albuma širom sveta, 10. maja će nastupati u Kombank Areni.

U susret prazniku žena, u prodaji će se od sutra, petka 4. marta naći ulaznice po promotivnim cenama zaključno do 8. marta! Promotivne cene ulaznica su 2990, 3300, 3500, 4200, 4500, 5400 dinara i biće dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Kako bi svi zainteresovani iskoristili ovu specijalnu ponudu ulaznica, blagajna Kombank Arene radiće izuzetno i u nedelju, 6. maja kao i blagajna u Ušće šoping centru.

enrique-iglesias-ponovo-u-beogradu-v

Ovo će biti drugo gostovanje ove svetske pop zvezde u Areni koji je prvi put obradovao našu publiku odličnim nastupom pre sedam godina. “Hvala vam što ste ovde večeras, čast mi je što ovu turneju završavamo u Beogradu. Hvala svima, neverovatni ste! Vidimo se uskoro. Živeli, Belgrado!” – ovim rečima je Enrique završio svoj prvi koncert u Beogradu i održao obećanje.

Ulaznice za koncert Enrique Iglesiasa u Beogradu, najniže su na celoj njegovoj svetskoj turneji!


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook