Zanimljivosti

Grand kafa Deda Mrazovi

Grand kafa Deda Mrazovi
Podeli dalje

Za pravi i miris i ukus praznika Grand kafa rešila je da podari još više novogodišnjih radosti i uzbuđenja! Grand Deda Mrazovi, njih pet,  krstarilo je Beogradom i ulepšavalo dan i raspoloženje građanima pevajući čuvenu pesmu „Zvončići“ i deleći Grand kafu prolaznicima i ljudima koje su posetili u njihovim domovima.

Mlađe generacije su se posebno obradovale prepoznatljivom crveno-belom dedamrazovskom kostimu, dok su oni malo stariji uživali u kafenim poklonima. Ipak, svi su imali  nesto zajedničko – želeli su fotografiju za uspomenu na prijatno novogodišnje iznenađenje.

grand_deda_mrazovi_v

Pored TV reklame koja nas i ove godine uveseljava, Grand kafa donela je i duh Laponije i zimske čarolije na ulice glavnog grada na koje ni deca ni odrasli nisu ostali  imuni! U specijalnom i prazničnom vozilu, sa novogodišnjim tablicama i ukrasima, veseli Deda Mrazovi posetili su mnoge krajeve grada, a iznenađene komšije poželele su im dobrodošlicu širom otvorenih vrata i naravno ponudlili ih da zajedno popiju Grand kaficu. Ni mali problemi sa vozilom nisu ih sprečili u nameri da unesu radost i stignu do domova brojnih sugrađana.

Uz Grand kafu i praznično raspoloženje osmeh nije silazio sa lica građana, kojima je obećano da će i iduće godine ovi simpatični Deda Mrazovi doći da ih posete i donesu novitete sa dalekog Severa. Ko zna, ako bude snega možda tada dođu i sa irvasima? Do tada, deo vesele Grand atmosfere pogledajte u našem albumu na Facebook stranici!


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook