Zanimljivosti

iHeart Radio dodela nagrada uživo

iHeart Radio dodela nagrada uživo
Podeli dalje

Zaljubljenici mode i muzike, iHeart Radio dodela nagrada može se pratiti uživo – samo ne E! Online kanalu!

 


Dok muzičke i druge zvezde koračaju crvenim tepihom pred dodelu holivudskih nagrada “2016 iHeartRadio Music Awards”, u nedelju 4. aprila od ponoći, ekipa E! emisije “Uživo sa crvenog tepiha” obezbediće višestruko izveštavanje sa ovog događaja i to uživo u programu, online i na društvenim mrežama širom sveta. Zatim se slavlje nastavlja sa još više izveštaja  o zvezdama Holivuda, kada će E! News emitovati kompletnu analizu i atraktivne detalje sa glavnog dođaja i “afterpartija”, praćeno voditeljima Melissom Rivers, Giulianom Rančić, Bradom Goreskijem, Margaret Cho i NeNe Leakes  koji na zabavan način rekapituliraju nagrade i modni stil svih zvanica u okviru omiljene emisije “Fashion Police”.

Raspored ostalih E! izveštavanja sa iHeartRadio događaja:

E! News – 3. april u 03:00

E! News će predstaviti detaljan izveštaj sa ovog holivudskog događaja na svim platformama kroz 360 stepeni komunikacije. Ljubitelji pop kulture mogu se uključiti i saznati najnovije informacije na E! Online, E! Online mobilnoj aplikaciji, @eonline na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram), kao i na @E_News  Snapchat.  E! Online objavljivaće najnovije informacije iz minuta u minut, intervjue, fotografije, video snimke i aktivnosti na društvenim mrežama u vezi sa događajem. Pored toga E! će objavljivati sadržaj sa društvenih mreža poznatih ličnosti, E! zvezda, i naravno, fanova, komentarišući o događaju u realnom vremenu.  Možete uhvatiti svaki trenutak tokom svečanosti i imati ekskluzivan pogled iza scene na društvenim mrežama koristeći hashtag #Eredcarpet.

iheart-radio-dodela-nagrada-uživo-izveštavanje-sa-crvenog-tepiha-v1

Live From The Red Carpet: The 2016 iHeartRadio Music Awards

3. april u ponoć (repriza 4. aprila u 17:00)

Ova mreža će ponovo dominirati crvenim tepihom nudeći gledaocima originalno iskustvo sa više platformi, za čime postoji potražnja fanova pop kulture. Uz E! voditeljski par Jasona Kennedyja i Sibley Scoles, Live From the Red Carpet povezaće gledaoce sa njihovim omiljenim zvezdama kroz zabavu i autentične intervjue, uhvativši spontano zanimljive trenutke koji se dešavaju tokom noći.

E! News

4. april u 22:00

E! News Jason Kennedy, Maria Menounos sa svojim timom komentarisaće poznate ličnosti i vesti sa prethodno održane noći nagrada, prikazaće snimke iza scene koji nisu viđeni ranije, kao i najizazovnije detalje sa zatvorenog “afterpartija”.

Fashion Police: The 2016 iHeartRadio Music Awards

6. april u 21:00

Slavlje se nastavlja kada se “Modna policija” javi na dužnost. Voditeljka i izvršni producent Melissa Rivers, voditeljka i producent Giuliana Rančić i voditelj Brad Goreski, zajedno sa specijalnim voditeljima za 2016. Margaret Cho i NeNe Leakes, na zabavan način perdstaviće najistaknutije stajlinge poznatih sa dodela muzičkih nagrada iHeartRadio. Fanovi se mogu priključiti na Twitteru, Instagramu i Facebooku koristeći  hashtag #FashionPolice.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook