Zanimljivosti

Kim Kardashian kao Cher – nove provokativne fotografije najstarlete!

Kim Kardashian kao Cher – nove provokativne fotografije najstarlete!
Podeli dalje

Kim Kardashian kao Cher krasi naslovnicu novog Harper’s Bazaar magazina za arabijsko tržište! Hoće li i ove fotografije podeliti javnost?

Biće da je pred nama sezona imitacija Kim Kardashian, ako je sudeći po nedavnim naslovnim stranama prestižnih časopisa. Nakon kontraverznih fotografija poput Džeki Kenedi, koje prate intervju za Interview Magazine, Kim Kardashian kao Cher sad krasi naslovnicu prestižnog Harper’s Bazaar!

naslovna strana arabijskog harper's bazaar sa kim kardashian kao cher

Upadljiva šminka i ekstra duga ravna kosa su prepoznatljiv simbol Cher iz mlađih dana, i upravo to je Kim Kardashian upotrebila u svom poslednjem editorialu za neke novine, a koji je podelila na svom Twitteru. Verovatno vođena mišlju da, zbog istog porekla, može i treba da je oponaša, a možda zbog stava da je ona nova modernaikona jermenskih žena tek, Kim sada imamo prilike da vidimo u novom izdanju.

kim kardashian kao cher editorial fotografije
Poznata pevačica i legenda prošlog veka, Cher, još se nije oglasila povodom ove časti koju joj je Kim Kardashian priredila. Uvidom u njen Twitter profil gde je najaktivnija, poslednje objave su vezane isključivo za poplave i opsadno stanje u Hjustonu.

Bilo kako bilo – kako se vama čine ove fotografije? Hoće li Kim Kardashian kao Cher ponovo izazvati buru komentara?

Save

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment