Zanimljivosti

Kim Kardashian na Vogue naslovnici!

Kim Kardashian na Vogue naslovnici!
Podeli dalje

Kao što je onomad premijer pevao „K’o bi rek’o čuda da se dese“.. Kim Kardashian na Vogue naslovnici!

Za neke ljude kukanje, izgleda, urodi plodom pa se tako najpoznatija svetska starleta konačno pojavila na naslovnoj strani prestižnog modnog magazina Vogue! Podsetimo, Kim je radila na svom modnom stilu, molila čitavu armiju poznatih ljudi da je preporuče strogoj Anni Wintour, sam Kanye West je mesecima oko nje obigravao (Anna je to u uvodnom pismu demantovala) i rezultat nije mogao da izostane! Kim Kardashian i Kanye West krase aprilsku naslovnicu Voguea, a fotke potpisuje – ko drugi do Annie Leibovitz.

 kim_kardashian_na_vogue_naslovnici_v

Uz naslovnicu, Kim je dobila i prostor za intervju na nekoliko strana, kao i priliku da fanovima predstavi 9-mesečnu North. Sama urednica je u svom uvodnom pismu navela kako su Kim & Kanye zaslužili da se nađu na Vogue naslovnici jer su par o kojem svet najviše priča, a više se o tome možete informisati putem hashtaga #worldsmosttalkedaboutcouple – neki od komentara će vam se, sigurno, dopasti!

kim_kardashian_na_vogue_naslovnici_v1

kim_kardashian_na_vogue_naslovnici_v2

Ne znamo samo šta o tome misle Brad & Angelina, David & Victoria ili William & Kate, a vas pitamo: da li su Kim & Kanye zaista par o kojem svet najviše priča?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook