Zanimljivosti

Ko kaže da se psi i mačke ne vole?

Ko kaže da se psi i mačke ne vole?
Podeli dalje

Fotografije koje ćete upravo videti opovrgavaju onu staru da se psi i mačke ne vole – samo pogledajte ovo mače u društvu pit bulova!

 

Maca Matilda je ljubimica ove nesebične porodice koja ima utočište za životinje i njihovih 7 (sedam!) pit bulova, a od dana kada su je doveli u svoj dom, opsednuta je svima njima, naročito Morabitom, najstarijim psom u društvu.

ko_kaže_da_se_psi_i_mačke_ne_vole_v

Kao što možete videti iz priloženih fotografija, psi i mačke se definitivno dobro slažu – ako umete da ih na to naučite ili je jedno od njih mladunče kada ih upoznajete.

ko_kaže_da_se_psi_i_mačke_ne_vole_v1

U ovoj brojnoj mešovitoj zajednici nalazi se još jedna mačka uzrasta 6 godina, koja takođe bez problema boravi sa leglom (opasnih?) pasa i ostalim društvom. Vest smo pronašli na (gde drugo?) Huffington Postu, a više se o ovoj veseloj družini informišite na njihovoj Facebook stranici.

ko_kaže_da_se_psi_i_mačke_ne_vole_v3
Ako i vi imate slične primere ljubavi između pasa i mački, šaljite nam na mail kontakt@organvlasti.com ili putem DM-a na našoj Facebook stranici, gde ćemo napraviti album ovih lepih druženja 🙂

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook