Zanimljivosti

Mobilna kancelarija koja vas oslobađa posla

Mobilna kancelarija koja vas oslobađa posla
Podeli dalje

Mobilna kancelarija koja vas oslobađa posla? Iako zvuči kao naučna fantastika, ovako nešto zaista postoji, pogledajte!

 

Zamislite kancelariju koja je koncipirana i uređena tako da vas sama uklanja sa posla kad zvaničnom radnom vremenu dođe kraj. Zamislite kancelariju u kojoj – sve i da hoćete – ne možete ostajati do kasno u noć, radeći na novom tenderu (pitchu), predlogu, strategiji… Zamislite kancelariju koja vas ne odvaja od privatnog života, prijatelja, porodice, vas samih… A sad pogledajte kako ona izgleda:

Ovo što ste videli zapravo je studio za dizajn koji se nalazi u Amsterdamu koji u 18 časova prestaje da bude poslovni prostor i jednim potezom ključa se pretvara u potpuno drugačiji ambijent. Radni stolovi sa sve računarima i ostalim priborom za rad se dižu na plafon, stolice i ostali mobilni nameštaj završavaju u uglovima  i prostor se pretvara u fitnes ili joga studio, salu za ples, pozornicu za dramske sekcije – sve što vam padne na pamet.

mobilna_kancelarija_koja_vas_oslobađa_posla_v

Studio svoj radni prostor van radnog vremena i vikendom iznajmljuje bez novčane nadoknade svima onima koji imaju dobre ideje i nedostatak prostora za njihovu realizaciju. Prema rečima kreativnog direktora studija Heldergroen, gospodina Sandera Veenendaala, „treba dati nešto (u ovom slučaju, radni prostor) da bi eventualno nešto i dobio“ – što i nije tako loša ideja.

Cilj ovakvog načina funkcionisanja je da se podstakne produktivnost i postigne bolji balans poslovnog i privatnog dela života – nešto što svima nama tako očajno nedostaje.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook