Zanimljivosti

Nova sezona Grey Anatomy?

Nova sezona Grey Anatomy?
Podeli dalje

Ostavila nas je šokirane i sklone da je mrzimo, ali Shonda Rhimes i nova sezona Grey Anatomy će nas tek dovoditi do ludila!

 

Bili u manjini ili ne tek, nakon pogibije McDreamija, prestali smo da gledamo omiljenu nam Grey Anatomy i čitamo sve što ima veze sa njom, pa nam tako nije ni palo na pamet da može biti nekog nastavka, a kamoli čitave nove sezone! Ipak, Shonda ne bi bila Shonda da ne iskoristi i ne razvuče svaki aspekt ljudske prirode do iznemoglosti; pa tako pred nama već krajem septembra imamo novu, 12-tu sezonu sa pregršt zapleta i novih iznuđenih situacija.

nova_sezona_grey_anatomy_v
Kako saznajemo, nova sezona će ipak biti nešto nežnija od prethodne i baviće se (gle čuda!) novim vezama glavnih aktera serije. Meredith je i dalje sama, iako ima nekih interesenata, April ostaje verna svojoj odluci da je bolja kao borbeni doktor, a ne posvećen hirurg i supruga zgodnog Jacksona (samo luda žena bi takvog muškarca ostavila, je l da?); dok će Callie i Arizona imati više nego interesantne romantične i uzbudljive epizode.

Izzyn naglasak??!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook