Zanimljivosti

Nova turistička ponuda ostrva Kos

Nova turistička ponuda ostrva Kos
Podeli dalje

U hotelu Metropol predstavljena je nova turistička ponuda ostrva Kos, poznatog i kao vrt Egejskog mora. Ako još niste odlučili gde ćete na letovanje, evo sjajnog predloga.

Beogradski hotel Metropol bio je domaćin večeri grčko-srpskog prijateljstva na kojoj su promovisane turističke vrednosti i sve druge lepote ostrva Kos, trećeg po velični u Dodekadskom arhipelagu i četvrtog u Grčkoj po broju turista.

nova turistička ponuda ostrva kos

Novu ponudu turističkih vrednosti i svih drugih lepota ostrva Kos predstavio je gospodin Elias Sifakis, zamenik gradonačelnika grada Kos. Dobrodošlicu srpskim turistima na ovo kopno okruženo morem, a prepoznatljivo po dobroj zabavi takođe su poželi još i gospodin Lambis Kounalakis, ministar za ekonomsko-trgovinske odnose u Ambasadi Grčke u Beogradu, odnosno gospođa Sofija Lazaridu, predsednik Grčke Nacionalne turističke asocijacije.

promocija turističke ponude ostrva kos u hotelu metropol

Ostrvo Kos, treće po veličini u Dodekadskom arhipelagu i četvrti u Grčkoj po broju turista koji su ga posetili prošle sezone u Srbiji predstavljaju dvev turističke agencije. Kon Tiki i Big Blue  imaju kompletnu ponudu koja uključuje direktne čarter letove do ostrva i smeštaj u studijima i hotelima sa 3, 4 i 5 zvezdica.

Cene letovanja kreću se već od 249 eura po osobi.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook