Zanimljivosti

Novi album Željka Joksimovića na mobilnoj aplikaciji!

Novi album Željka Joksimovića na mobilnoj aplikaciji!
Podeli dalje

Ekskluzivno na našem tržištu: novi album Željka Joksimovića na mobilnoj aplikaciji! Evo o čemu se radi.

 

Korisnici mts mreže ekskluzivno će imati priliku da slušaju novih 11 (+ 3) pesama jednog od najpopularnijh pop muzičara u regionu, Željka Joksimovića, putem mobilne aplikacije „mts Željko Joksimović“. Aplikacija će biti dostupna za prvih 130.000 mts korisnika na Google Play i na App Store do 30. septembra  i besplatna je za preuzimanje.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare u hotelu Square Nine, saznali smo da se, po prvi put u Srbiji,m album jednog izvođača nalazi na mobilnoj aplikaciji i to samo za korisnike MTS mreže. Aplikaciju je od danas moguče preuzeti na Google Playu, dok će iPhone korisnici moći da je preuzmu za 7 dana.

novi_album_željka_joksimovića_na_mobilnoj_aplikaciji_v

Popularni muzičar je istakao da je izuzetno zadovoljan zbog saradnje sa Telekomom Srbija, sa kojim već drugi put zaredom izdaje album.

“Srećan sam jer smo izabrali jedinstven način promocije – mobilnu aplikaciju sa streamingom pesama. Ovaj album sam radio nekoliko godina i trudio se da svaka pesma bude malo umetničko delo. Nekoliko njih je zaslužilo da bude A1, ali sam odlučio da to bude ’Zvezda’ – pesma za koju sam siguran da će obeležiti moju karijeru”, rekao je Joksimović na veoma posećenoj konferenciji za novinare.

Izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija, Natalija Jegdić, izjavila je da su digitalni mediji izazvali revoluciju u muzičkoj industriji, dodajući da Telekom Srbija nastoji da inovativnim servisima uvek iznova obogati iskustvo svojih korisnika.

„Uvek se trudimo da obradujemo naše korisnike novim i ekskluzivnim sadržajima, pa smo ovog puta fanovima Željka Joksimovića omogućili da premijerno čuju svih 14 pesama sa njegovog novog albuma koji izlazi u septembru. Osim toga svi korisnici koji skinu aplikaciju dobiće i dodatni sadržaj kao što su priče o tome kako je svaka pesma nastala. Takođe su pripremljene i ekskluzivne fotografije i niz materijala koji ćemo dodatno plasirati “, dodala je ona.

U razgovoru sa ljudima iz MTS-a, saznali smo da je izrada aplikacije trajala tri nedelje, a u njoj se, pored samih numera, tekstova pesama i fotografija, nalaze i detalji kako su te pesme nastale u vidu priča koje je napisao sam Željko.

Natalija Jegdić uverena je da će mts korisnici pomoću aplikacije u potpunosti uživati u preslušavanju dugo očekivanog albuma jednog od najboljih pop izvođača u našem regionu.

Mi smo već poslušali album i imamo svoje favorite, javite nam koji su vaši 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook