Zanimljivosti

Novi sajt Kim Kardashian koštaće vas 2.99$!

Novi sajt Kim Kardashian koštaće vas 2.99$!
Podeli dalje

Dugoočekivani novi sajt Kim Kardashian je konačno ugledao svetlost dana i koštaće vas svega 2.99$ da saznate sve novosti iz Kardashian-Jenner-West klana!

 

U pitanju je jedinstveni Kardashian & Co portal sa svim detaljima iz Kardashian-Jenner-West sveta mode, šminke, zabave i iza kulisa trenutaka koje inače ne dele sa svetom i medijima, a pravo na tu ekskluzivnost imaće svi oni koji odvoje skoro 3$ na mesečnom nivou kako bi znali sve trikove i zanimljivosti iz najpopularnije reality porodice.

Naravno, postoje besplatni odeljci koji služe kao uvid i mali deo onoga što vas očekuje ako platite pretplatu. A šta je to što možete kupiti za tri dolara mesečno, a vezano je za Kardashianke?

 

– makeup tutorijali sestara Kardashian-Jenner

– Kimina trudnička dijeta

– omiljeni kozmetički proizvodi Kim Kardashian

– čuveno senčenje lica kao Kim Kardashian po receptu Maria Dedivanovića

 

i mnogo, mnogo više.

 

novi_sajt_kim_kardashian_v

Ako ste zainteresovani, registrujte se i dobićete prvih 7 dana besplatan uvid u taj čuveni Kardashian svet iza kulisa; a posle.. ko zna, možda vam se i dopadne 🙂

I ne samo to, svaka od sestara ima i svoju aplikaciju što, prema rečima Kim Kardashian, čini jedu pravu Kardashian-Jenner-West društvenu mrežu za sve fanove! Say what? 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook