Zanimljivosti

Novogodišnji Una Saga Serbica spektakl!

Novogodišnji Una Saga Serbica spektakl!
Podeli dalje

Novogodišnji kulturni program u Beogradu jedan je od najzanimljivijih i najbogatijih do sada.  Spektakl trupe  Una Saga Serbica zakazan za 21. decembar u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica događaj je kojipublika sa nestrpljenjem iščekuje.

Una Saga Serbica jeprofesionalni  igrački ansambl sauspešnom tradicijom modernog scenskog spektakla. Kroz igru, muziku, kostime, scenografiju, ali i specijalne efekte, ova trupa predstavlja novu formu oživljavanja izvornog balkanskog folklora. Plesači ove jedinstvene trupe nanašim prostorima, dočaraće publici „Ples bogova“, kroz izuzetne koreografije i scenski nastup za pamćenje.

„Veoma smo ponosni na činjenicu da ćemougostiti trupu „Una Saga Serbica“ u našem Centru za kulturu i obrazovanjeRakovica. Njihov jedinstven plesački i scenski nastup svakako oduzima dah, anjihova popularnost je već toliko velika da su postali poznati širom Evrope.Pored ovog novogodišnjeg spektakla, pažnju bih skrenula i na brojne drugekulturne i umetničke događaje i sadržaje, koji će u narednom periodu bitiorganizovani ispred Centra. „

Marijana Butulija, direktorka Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica

 Više o ovom događaju, kao i predstojećimkulturnim dešavanjima koje organizuje Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica možete saznati na ovom linku.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment