Zanimljivosti

Otvoreno pismo Isidore Bjelice

Otvoreno pismo Isidore Bjelice
Podeli dalje

U jeku novih napada na njenu ličnost, prenosimo otvoreno pismo Isidore Bjelice upućeno svima koji je poslednjih dana maltretiraju zbog – pazite sad – izbora garderobe!

Isidora je ovo otvoreno pismo objavila na svom Facebook profilu i mi ga u celosti prenosimo:

Otvoreno pismo cincila- harekrisnama koje maltretiraju svaku zenu koja nosi krzno

Ne mogu da verujem da su moje omiljene dnevne novine postale promoter najcrnje nvo sekte koja maltretira svaku zenu koja u svom ormaru ima neki komad matorog krzna. Ja to od vas nisam ocekivala, da promovisete te agresivne sektasice, cincile- hare krisne koje pune dzepove tako sto maltretiraju obicne zene umesto da imaju muda da napadnu one mocnike koji na tome zaradjuju ? Ali dobro taj vas tekst me je potakao da najzad porucim tim sektasicama-

– Dakle jednom da razjasnimo za svagda, hare krisne braniteljke nutrija i cincila skinite mi se vise sa grbace! . Ako dobijate silne donacije od zapada da maltretirate ljude po ulicama evo za te pare odmah otkupite bunde koje sam nasledila od bake i prabake i ja ih vise necu nositi u suprotnom ne pada mi na pamet da te prelepe vintidz bunde koje me greju i koje su moje nasledstvo bacim u kontejner ili ne nosim da biste vi bile srecne i da biste punile svoje nevladine dzepove novcem tako naglo prosvetljene!

otvoreno-pismo-isidore-bjelice-v
Pored toga prestanite da jedete meso i nosite kozne cipele, perjane jakne, budite dosledne, jer ne znam zasto je nutrija ugrozenija od jadne svinje, teleta ili pileta? Ako imate svoj krstaski rat za nutrije i glodare, pozdravljam to, kao sto pozdravljam svaku akciju koja ne ugrozava drugo bice ali vodite ga sa kozarskon industrijom i prodavcina krzna, a ne sa nama koje imamo svoje bunde starije od vas samih! Svaki bajati trend koji dodje sa zapada nadje svoju sektaski zamlatu koja misli da ima pravo da maltretira drugu osobu! Pored svih ostalih ludaka imamo i lokalne hare krisne, zastupnike apartnih i izlapelih americkih trendova koje su naprasno pronasle svoju zivotnu misiju u mlatretiranju zenskih osoba koje nose krzno. Protestujte pred radnjama, oslobodite male nutrije iz zatvora, usvojite cincile i hodajte gole, ali ostavite na miru obicne zene koje se u svojim nasledjenim ili starin bundama greju po ovoj depresivnoj zimi i to im cini zivot malo lepsim. Inace u ovoj zemlji punoj demagoga kao u vreme najcrnjeg komunizma bunda je neki pseudo „burzujski“ simbol pa su tako prvo maltretirali jadne bosanske izbeglice sto nose bunde, a onda je svaka zena na udaru kao da ima bog zna sta ako se proseta u svom krznu, a svako od nas ko je pokusao da proda ili zalozi krzno zna koliko zapravo malo vredi. Dakle kao sto je privatna stvar svakog coveka u sta veruje sa kim upraznjava seks, za koga glasa njegova je privatna stvar sta nosi na sebi. Niti ubijam zivotinje niti ih dilujem. To sto nosim nasledjebe prelepe bakine i prabakine bunde i kepove ne treba da vas interesuje kao sto mene ne interesuje da li ste vi lezbejke ili hare krisne i na sta trosite pare. Svako zivi svoj zivot a vi zaradjujte svoje donacije tako sto ne maltretirate druge zene. Jer i one imaju dusu, emocije pa ih postujte bar kao omiljene vam glodare.

Ps evo vam kao ilustracija kep koji je moja baka nosila na svom prvom balu i ne pada mi na pamet da ga ne nosim jer vi urlate i targetujete i pozivate na linc da bi opravdale svoje donacije. Uostalom ja sam zgranuta sta radite jadnim malim paradajizima i sargarepama koje pate dok ih kasapite pa vas ne diram.

Save


Podeli dalje
Tagovi

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook