Zanimljivosti

Povratak na velika vrata: Justin Bieber sa novim hit singlom!

Povratak na velika vrata: Justin Bieber sa novim hit singlom!
Podeli dalje

Mnogi smo čekali, neki baš i ne,  Justin Bieber sa novim hit singlom najavljuje povratak na velika vrata!

 

Osim ako niste živeli ispod nekog kamena ili na drugoj planeti, sigurno vam nije promakla sjajna online kampanja koju je Justin Bieber napravio za svoj novi singl „What Do You Mean“ koju već 29 dana promovišu neke od najpoznatijih i najkredibilnijih svetskih zvezda iz sveta muzike, filma i televizije.

justin_bieber_sa_novim_hit_singlom_v

Za razliku od, sada već ustaljenog običaja, neočekivanih objava i ekskluzive, pevač koga volimo i volimo da mrzimo odlučio se na suštu suprotnost: 30 dana promo najave novog singla i to na Instagramu! Gostujući u radio emisiji kod Ryana Seacresta, Bieber je najavio da će vodeća pesma novog albuma svetlost dana ugledati 28. avgusta i dodao da će do tada bar jedna svetska zvezda praviti tizer kampanju sa sve natpisom i odbrojavanjem.

Ono što je izrečeno napola u šali, postalo je ozbiljna java, pa čak i prevazišlo sva očekivanja jer se, do sada, u promociju nove Bieberove pesme uključilo više od 50 poznatih imena, kao što su : Shaquille O’ Neal, Ashton Kutcher, Larry King, Mark Wahlberg, Steven Tyler, Miley Curus, Kate Hudson, Ben Stiller, Chris Martin, Ed Sheeran, Ariana Grande i mnogi drugi.

What Do You Mean? @teddysphotos #17Days

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Almost Famous I guess 🙂 @katehudson thanks. #4days What Do You Mean? This is awesome

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Fanovi su oberučke prihvatili ovaj način promocije, a uzimajući u obzir da, samo na Instagramu, ima više od 37 miliona fanova, uspeh ne može da izostane.

Pesma „What Do You Mean“ će se zvanično pojaviti sutra, 28. avgusta, a već u nedelju, Justin Bieber će je uživo izvesti na MTV Video Music Awards.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook