Zanimljivosti

Poznata pevačica u borbi protiv Photoshopa!

Poznata pevačica u borbi protiv Photoshopa!
Podeli dalje

U eri kada je kompjuterska dorada fotografija isuviše uzela maha, pogledajte šta je uradila poznata pevačica u borbi protiv Photoshopa!

 

Colbie Caillat je popularna američka pevačica kojoj je Photoshopa preko glave, zbog čega se odlučila na, za poznate zvezde, neuobičajen korak – snimila je pesmu i spot koji veliča i podrava prirodan izgled nasuprot kompjuterskim doradama i Photoshopu.

Usled svoje rastuće karijete, Colbie svakodnevno oseća pritisak da izgleda uvek bolje i savršenije, a često (gotovo uvek) se fotografije i spotovi kompjuterski dorađuju da gotovo nikad ne ispadne onako kako zaista izgleda u prirodi.  Tako je i nastala inspiracija za pesmu „Try“ koja govori o tome šta sve devojke i žene svakodnevno rade (sebi) pre nego što bilo gde izađu i kakva im se (pogrešna) merila lepote i trenda nameću.

poznata_pevačica_u_borbi_protiv_photoshopa_v
Kako sama kaže, za ženu u današnjem društvu je najteže da ispuni tuđa očekivanja jer, ako smo tip-top sređene, dobijamo više komplimenata i bolji ljudski odnos dok, ako nismo našminkane ili preterano sređene, obično čujemo komentare poput „Sigurno si baš umorna“ ili „Baš si hrabra što si izašla bez šminke“ i slično.

 

Pogledajte spot i recite nam da li je odnos društva prema ženama danas takav kakvim ga Colbie opisuje? Kakva su vaša iskustva po tom pitanju?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook