Zanimljivosti

Poznatoj glumici obezbeđenje oduzelo majčino mleko na aerodromu!

Poznatoj glumici obezbeđenje oduzelo majčino mleko na aerodromu!
Podeli dalje

Poznatoj glumici Alyssi Milano obezbeđenje oduzelo majčino mleko na aerodromu, što je izazvalo lavinu negativnih reakcija na taj potez!

 

Alyssa se vraćala sa puta iz Engleske (bez bebe) i u prtljagu je imala bocu sa oko 300ml svog mleka koje joj je aerodromsko obezbeđenje oduzelo, a sve zbog onog (nama) poznatog pravila od maksimum 100ml tečnosti. Glumica je svoje nezadovoljstvo prenela na Twitter, direktno prozvavši Heathrow Airport zbog ovog nelogičnog i krajnje neprikladnog ponašanja,  na šta su joj oni odgovorili:

 

  I ne samo to; dalje su joj odgovorili da je mleko mogla da zadrži, u slučaju da je beba putovala sa njom?! Postavlja se pitanje: zašto jednostavno nisu uzeli šampone i ostalu kozmetiku ili joj, prosto, dozvolili da majčino mleko rasporedi u više bočica, umesto što su joj ga oduzeli i bacili? A da predupredimo eventualne negativne komentare: po američkom zakonu, majčino mleko spada u „medicinsku neophodnost“ i kao takvo ne potpada pod pravilo od maksimalnih 100ml tečnosti koja se može uneti u avion, zbog čega glumica verovatno nije ni pomišljala da joj isto može biti oduzeto.    

Make-up, hair in rollers, breastfeeding and being prepped by our producer for #TheTalk. A photo posted by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

 

Kako će se situacija dalje razvijati, pratićemo narednih dana..

 

Izvor


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook