Zanimljivosti

Prve cigarete sa marihuanom!

Prve cigarete sa marihuanom!
Podeli dalje

Najveći svetski proizvođač cigareta, Philip Morris, počinje da proizvodi prve cigarete sa marihuanom koje će se prodavati u državi Colorado!


Kako su najavili 21. januara, kao podršku nedavnoj legalizaciji marihuane u ovoj američkoj državi, Phillip Morris namerava da počne proizvodnju jedinstvenih marihuana cigareta koje će se, pored Colorada, prodavati i u državi Washington, koja je sledeća na redu za legalizaciju ove lake droge.

Ove cigarete će se prodavati pod brendom Marlboro i imaće oznaku M, kutija će biti belo zelene boje i sa oznakom lilsta marihuane.

Prema rečima potpredsednika za marketing, gospodina Serafina Noricka, Philip Morris planira da Marlboro M cigarete pusti u prodaju već početkom 2015. godine i za reklamiranje ovog brenda odvojili su budžet u iznosu od čak 15 milijardi dolara!

prve_cigarete_sa_marihuanom_v

Svega nekoliko sati po objavi o proizvodnji cigareta sa marihuanom, akcije kompanije Philip Morris porasle su sa 83.03$ na 998.00$!

Zamislite samo koliko bi srpska privreda procvetala kada bi se legalizovala marihuana i dozvolilla proizvodnja iste, pod strogom kontrolom i istim uslovima kao kad je u pitanju proizvodnja maka. Koja kriza, koji problemi..

 

Disclaimer:
Naravno, u pitanju je šala koja ovih dana kruži internetom 🙂 Svejedno, poslednji pasus je daleko od šale; ako je već izvesno da će se marihuana širom sveta legalizovati, a mi imamo plodno tlo i oranice koje zvrje prazne – zar nije korisnije, isplativije i daleko produktivnije legalizovati marihuanu i u Srbiji, staviti je u kontrolisani pravni okvir i omogućiti proizvodnju koja bi nam vrlo brzo donela veliki izvozni i finansijski uspeh?


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook