Zanimljivosti

Prve slike sa venčanja Kim Kardashian i Kanye Westa!

Prve slike sa venčanja Kim Kardashian i Kanye Westa!
Podeli dalje

Ko bi drugi do E! Onlinea dobio pravo na prve slike sa venčanja Kim Kardashian i Kanye Westa, pogledajte ekskluzivne fotografije!

 

Kao što smo ranije izveštavali, Kim i Kanye su se venčali za vikend u predivnom srednjovekovnom zamku u Firenci, pred najbližim članovima porodice, bliskim prijateljima i saradnicima, a venčanju roditelja prisustvovala je i ćerka North.

prve_slike_sa_venčanja_kim_kardashian_i_kanye_westa_v

Mlada Kim nosila je skupocenu Givenchy venčanicu u beloj boji koja, za razliku od prethodne dve nije bila tako raskošna i grandiozna, a isto se može reći i za šminku i frizuru – svedeno i gotovo prirodno, bez neke pompezne frizure.

prve_slike_sa_venčanja_kim_kardashian_i_kanye_westa_v1

Ipak, Kim ne bi bila Kim da bar negde nije sebi dala oduška – venčanicu je pratio raskošni veo ukrašen čipkom koji se vukao za njom poput šlepa:

prve_slike_sa_venčanja_kim_kardashian_i_kanye_westa_v2

Za razliku od prethodnih veza i brakova, novom mužu Kim Kardashian ne manjka pažnje javnosti zbog čega se, najverovatnije, sama ceremonija venčanja i nije snimala za popularni riality Keeping up with Kardashians. U svakom slučaju, još jednom čestitamo mladencima i želimo im dug i srećan brak 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook