Zanimljivosti

Prvi Escape Game Room u Beogradu!

Prvi Escape Game Room u Beogradu!
Podeli dalje

Najpopularnija svetska real life igra pojavila se i kod nas: dobrodošli u prvi Escape Game Room u Beogradu!

 


Zabava za svaki uzrast i svaki pol, pogodno za svaku priliku – od romantične pa do one poslovne, escape room je definitivno igra u kojoj uživaju svi. Iako nam se čini kao da su ove real-time igre oduvek prisutne  u svetu, tu su tek nepunu deceniju. Zahvalnost za ovu sjajnu adrenalinsku bombu dugujemo igricama kao što su Behind Closed Doors iz ’88.  godine, Motas i slično, dok svoju punu popularnost stiču nakon igrica Chrimson Room i QP-Shot iz 2005-te, u kojima je igrač zaključan unutar neke sobe i jedini način da iz njih izađe je uz pomoć tragova koji se unutra nalaze.

 

prvi_escape_game_room_u_beogradu_v

 

Nakon zemalja Azije, Kanade, Amerike, Švajcarske, Rusije, Velike Britanije, Mađarske, Španije, Poljske, Australije i Grčke, i Srbija je dobila prvi Escape Game Room koji se nalazi na Novom Beogradu. Za njega sam saznala sasvim slučajno još proletos i samo sam čekala priliku da lično iskusim sve ono što sam do tada doživljavala gledajući filmove ili čitajući triler romane. Nisam morala dugo da čekam – odlazak u Escape Game Room je bio deo poklona za godišnjicu braka 🙂

Falilo nam je bukvalno nepunih 2 minuta da sve uspešno rešimo no, svejedno, poklon je bio više nego odličan i izrazi lica jasno govore da smo se odlično proveli:

 

prvi_escape_game_room_u_beogradu_v1

Ako volite detektivske romane i filmove, dobre zagonetke i zabavu, adrenalin i uzbuđenje koje raste kako se vreme igre primiče kraju, Escape Game Room je prava stvar za vas. Igra je predviđena za 2 do 5 članova tima, možete je igrati porodično, drugarski, sa kolegama s posla kao team building, pokloniti za rođendan ili godišnjicu braka, zašto da ne? Neću vam otkrivati detalje, ali vam mogu reći da budete otvorenog uma i obratite pažnju na sve detalje i nelogičnosti, ma kako male bile.

 

Escape Game Room je igra koja će vam proleteti u trenu, vid mentalnog treninga i odličan način zabave za sve uzraste. Više o njoj se možete informisati na sajtu, a galerije igrača potražite na njihovoj Facebook stranici.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment