Zanimljivosti

Rob Kardašijan i Blek Čajna dobijaju svoju seriju!

Rob Kardašijan i Blek Čajna dobijaju svoju seriju!
Podeli dalje

Nikad kraja Kardašijanima: Rob Kardašijan i Blek Čajna dobijaju svoju seriju na E! kanalu!

6 jednosatnih epizoda u seriji koja prati uzbudljivu romansku između Roba Karadšijana i Blek Čajne dok se pripremaju za dolazak svog prvog deteta, plus specijal u kome se proslavlja rođenje deteta.

E! kanal je najavio novu seriju radnog naslova “Rob & Chyna” – pogled u život Roba Kardašijana i Blek Čajne u periodu njihove veridbe i vesti o očekivanju prinove. Šest jednosatnih  epizoda produciraće Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions a premijera će biti na E! kanalu. Serija će imati i specijal u kome se proslavlja rođenje najnovijeg člana porodice Kardašijan.

rob-kardašijan-i-blek-čajna-dobijaju-svoju-seriju-v

Par će otvoreno prikazati svoj novi život dok opremaju dom i dok se pripremaju za  dolazak prinove.

“Vrlo malo ljubavnih priča je imalo toliko pažnje u javnosti kao njihova, a mi smo oduševljeni što Roba vidimo srećnog,” izjavio je Džef Olde, izvršni potpredsednik za nove programe i razvoj E! kanala.  “Uzbuđeni smo što ćemo podeliti sa drugima sledeće poglavlje u njihovoj vezi.”

Serija  “Rob & Chyna” radi se u produkciji Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je izvršni producent za Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Ailee O’Neill  su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions.  Kris Džener je izvršni producent, a Rob Kardašijan i Blek Čajna su koproducenti serije.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook