Zanimljivosti

Sensebridge Communications nova energija na tržištu nekretnina

Sensebridge Communications nova energija na tržištu nekretnina
Podeli dalje

Međunarodna agencija Sensebridge Communications nedavno se predstavila u Beogradu, najavivši nove projekte i investicije.

 

Pod sloganom ˝Večna mladost˝, kreativni tim agencije je u prijatnoj atmosferi restorana Regal ugostio predstavnike medija i poslovne partnere kako bi zvanično predstavio postojeće projekte i podelio svoju viziju poslovanja.

Sensebridge Communications čini međunardoni tim profesionalaca sa ekspertizom u strateškim komunikacijama, povezujući pre svega razvoj tržišta nekretnina i tržište investicija. Sa već dobro poznatim i uspešnim projektima u Rusiji, u potrazi za novim saradnicima i potencijalnim partnerima u Srbiji, tim je predstavio više zanimljivih projekata u Srbiji i Sloveniji, kojima želi da privuče investicije na polje nekretnina.  

sensebridge-communications-nova-energija-na-tržištu-nekretnina-v

 

DOM Balkans  je platforma koja nudi inovativan i holistički pristup oglašavanja nekretnina, koncentrišući se na stil života, od zadovoljavanja potreba kao što su npr. izlasci do dostupnosti škola i prevoza.

sensebridge-communications-nova-energija-na-tržištu-nekretnina-v1

 

Westgate properties  nudi stranim i domaćim klijentima veoma perspektivne investicione projekte, oslanjajući se na poznavanje tržišta nekretnina u Srbiji u saradnji sa lokalnim građevinskim firmama. Jedan od prvih partnera na ovim projektima je i najveća agencija za nekretnine u Srbiji Eurostan.

sensebridge-communications-nova-energija-na-tržištu-nekretnina-v2

 

Cubo Village  je luksuzni kompleks kuća u Sloveniji, koji pored najmodernijeg enterijera i eksterijera nudi consierge usluge koje obavlja Cubo Hotel grupa. Maserati Owners Club Adria je poseban klub koji okuplja vlasnike Maserati automobila u jadranskoj regiji, organizujući ekskluzivne događaje i okupljanja.  

sensebridge-communications-nova-energija-na-tržištu-nekretnina-v3

U želji da ponudi klijentima čitav spektar usluga i ostvari jedinstvenu poruku izvrsnosti u svim delovima procesa, Sensebridge communication nudi konsalting u razvoju projekata, marketingu, oglašavanju, odnosima sa javnošću, planiranju događaja i digitalnim platformama.

 

Kroz partnerstvo sa investitorima, kompanijama i kreativnim individualcima, ovaj tim želi da spoji interese i vizije, i pretvori planove klijenata u realnost uz pomoću dobre energije koja prožima naš grad. Ta energija je na događaju predstavljena kroz izložbu fotografija Fabrike fotografa, na kojima su se našli prizori iz svakodnevnog života i Beograđani koji su najbolji predstavnici duha grada.    


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook