Zanimljivosti

Starbucks ljubavni sastanak

Starbucks ljubavni sastanak
Podeli dalje

Čitav svet voli njihove kafe, toliko da je zaživela lepa ideja: Starbucks ljubavni sastanak.O čemu se tačno radi?

 

Ljubitelji Starbucksa su, spontano, u svoj najvažniji dan uvrstili i ljubav prema omiljenoj kafi, pa tako na Instagramu i na Twitteru možete videti fotografije bilo sa dana venčanja ili veridbe, neki imaju fotke i sa prvog sudara..

 

Pročitajte još i: Šta je puter kafa

 

Čelni ljudi Starbucksa su osluškivali društvene mreže i svoje fanove i sada prave najveći Starbucks ljubavni sastanak – #StarbucksDate, 13. februara u svojim radnjama. U tu svrhu, povezali su se sa dating sajtom Match.com, na kojem se preko 3 miliona korisnika izjasnilo da voli kafu i razgovor, tako da će u Starbacksu imati priliku da uživaju u oba hobija i možda pronađu svoju ljubav!

 

Kako su istakli na svom sajtu, Starbucks je preko 40 godina sinonim za povezivanje uz dobru kafu, pa zašto to ne iskoristiti i ne pružiti ljudima savršeno mesto za neke od najlepših trenutaka?

 

Statistike dating sajta Match.com utvrdile su da je svaki treći član označio kafu kao omiljenu aktivnost tokom prvog sastanka; stotine hiljade članova pomenuli su kafu na svojim profilima; dok je – samo u poslednjih par meseci – nekoliko stotina njih postavilo Starbucks bedž na profile, da pokažu ljubav prema ovom brendu.

starbucks_ljubavni_sastanak_v
Svi ti članovi sada imaju opciju da pošalju direktan poziv zainteresovanoj osobi za najveći Starbucks ljubavnin sastanak koji će se dešavati u svim Starbucks radnjama širom Amerike i Kanade. Samo za tu priliku, Starbucks će imati i poseban ljubavni meni koji će se sastojati od tri različite kombinacije kafa i slatkiša.

 

Starbucks ljubavni sastanak uz omiljeni napitak i čašicu razgovora – kakva ideja, zar ne?


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook