Zanimljivosti

Stefano Gabbana isprozivao Jelenu Karleušu!

Stefano Gabbana isprozivao Jelenu Karleušu!
Podeli dalje

Verovali ili ne, Stefano Gabbana isprozivao Jelenu Karleušu da nosi lažne DG stvari!

 

Poznato je da pevačica voli da se hvali na društvenim mrežama izborom garderobe koju ima, pa je tako pre dva dana okačila selfie na kojem sa ćerkama pozira u garderobi Dolce&Gabbana:

stefano-gabbana-isprozivao-jelenu-karleušu-m

I sve bi prošlo kao i njene ostale objave da se lično Stefano Gabbana nije oglasio i to takođe na Instagramu, objavivši njenu fotografiju uz natpis:

#dgwoman #italiaislove MAMA i love the fake

stefano-gabbana-isprozivao-jelenu-karleušu-v

U 200 komentara koje je ispod fotografije dobio, nalaze se uglavnom Jelenini fanovi koji brane poznatu srpsku pevačicu govoreći kako ima sasvim dovoljno novca da kupuje njihove originale i da se ne bi „blamirala“ kineskim kopijama.

Ono što dodatno unosi zabunu u ceo slučaj, jeste činjenica da je Gabbanova objava prvobitno izgledala ovako, na šta mu se Karleuša i javno zahvalila:

stefano-gabbana-isprozivao-jelenu-karleušu-v2

Bilo kako bilo, fejk ili ne, verujemo da dobar deo ženske populacije nema želju ni da nosi ove i slične kreacije, osim ako ne rade pod cirkuskom šatrom ili nešto slično – šta vi mislite? 😉

EDIT

Nakon objavljivanja ovog članka, Jelena Karleuša je obrisala spornu fotografiju sa svog Instagram naloga i blokirala našu glavnu urednicu Ivanu Ćirković na Twitteru. Da li je to Stefano Gabbana u pravu..?

stefano-gabbana-isprozivao-jelenu-karleušu-v3

stefano-gabbana-isprozivao-jelenu-karleušu-v4


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Najveca je fora sto ga je izvesni Matija u komentarima pitao da li je mislio da je haljina fejk i on je odgovorio da jeste.

Facebook