Zanimljivosti

Top 9 mesta za posetiti u decembru

Top 9 mesta za posetiti u decembru
Podeli dalje

Želite mali predah iz svog grada? Ovo je top 9 mesta za posetiti u decembru i Beograd definitivno nije među njima, uprkos svom trudu i svetlucavim ukrasima.

Tužno ali istinito – za popularnost, povećan broj poseta i promociju (bilo kog) grada, neophodno je mno(oooo)go više od novogodišnje rasvete i po kojeg – nasumice postavljenog – svetlećeg objekta, a što nam ova lista CNTravelera veoma lepo razjašnjava.

Decembar, taj divni magični mesec proslava i svega veselog i lepog uvek je odličan povod da se malo otputuje i „vidi sveta„. Praveći svoju tradicionalnu listu top mesta za posetiti u decembru, autori su sastavili spisak od 9 gradova širom sveta, među kojima se našao i fantastični Zagreb, sa svojom Advent čarolijom.

Rame uz rame sa jednim Bečom, Majamijem, Karibima, Zagreb se našao na listi  zbog svoje jedinstvene praznične presvučenosti grada.

top-9-mesta-za-posetiti-u-decembru-m

Božićni market, spektakulatno klizalište, parkovi pretvoreni u kutke sa sjajnom muzikom, dobrom zabavom i velikim izborom čajeva i kuvanih vina – a to su samo neki od detalja ponude koju Advent Zagreb svake godine sve uspešnije nadmašuje. Definitivno primer za pratiti, učiti i – nadamo se – naučeno primeniti.

Koja su se još mesta našla na ovoj listi, pogledajte na sajtu CNTravelera i ujedno pravite planove gde biste mogli, makar na kratko, pobeći.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook