Zanimljivosti

U iščekivanju Met Gala, evo kako se zvezde pripremaju

U iščekivanju Met Gala, evo kako se zvezde pripremaju
Podeli dalje

U iščekivanju ovogodišnje Met Gala svečanosti u Njujorku, evo kako se zvezde pripremaju za ovu važnu noć.

 

Po prvi put od kako je ustanovljeno ovo prestižno dobrotvorno veče, Met Gala će se uživo prenositi – i to zahvaljujući E!Online kanalu. Od samih priprema pa sve do velelepnog crvenog tepiha koji se ranijih godina mogao pratiti samo putem društvenih mreža, ovogodišnji Met Gala učinio je da zvezde posebno povedu računa o tome kako će izgledati.

u-iščekivanju-met-gala-v

Ovogodišnja tema večeri je prelazak između moe i tehnologije i biće interesantno ispratiti da li su i u kojoj meri poznati ispratili temu i pustili mašti na volju. Ako je sudeći po prvim fotografijama koje se pojavljuju na društvenim mrežama, i nisu nešto inventivni. Evo koga smo „ulovili do sad:

Znamo da je Top Shop zadužen za toaletu Kate Upton, Tommy Hilfinger za od nedavno punoletnu Gigi Hadid, voditeljka E!Online kanala Catt Sadler (poslednja fotografija)  je u haljini Meline Džinović, a verujemo da mnogi gore od želje da saznaju koga će obući Rihanna, Kim Kardashian i Beyonce.

Sreća pa je sutra još jedan neradan dan, pa možete sebi dati oduška i do kasno u noć ne E!Online kanalu ispratiti Met Gala crveni tepih. A možete se pridružiti i nama na Twitteru (@OrganVlasti) gde ćemo komentarisati modne izbore poznatih 🙂


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook