Zanimljivosti

#UranakFest – budi deo najveće žurke!

#UranakFest – budi deo najveće žurke!
Podeli dalje

#UranakFest je najveća prolećna žurka u Srbiji koja se, i ove godine, održava od 30. aprila do 3. maja na Srebrnom Jezeru.

 


Ovaj veliki prvomajski festival dešava se tek drugu godinu za redom, ali već ima svoje brojne poklonike, zbog čega ne čudi da otvaraju i treću binu, za još bolju zabavu i uživanje svih onih koji vole muziku, a kojih će biti bar oko 3000 – što domaćih, što inostanih gostiju.

Namera organizatora je da prikažu Srbiju kao odličnu party destinaciju, ali i da upoznaju sve goste sa prirodnim lepotama Srebrnog Jezera.

 

Od 30. aprila do 03. maja nastupaju Beso de Loco, Dušan Kostrešević, DJ Dushawn, DJ Mixa, Željko Vasić na Live stejdžu; Kristijan Petrovski, Nemax Jackmill, Oakich, Phill & Dansmore, Tom Gepard, Tumalon na Urban stejdžu dok će se na Open Air action stejdžu predstaviti DJ Gru, Dushawn & Mixa, Me High Low, Ničim Izazvan i Who See.

 

U prodaji su ulaznice za sve dane festivala i sve tri bine po jedinstenoj ceni od 1800 dinara kao i pojedinačne karte za svaku festivalsku noć po ceni od 700 dinara, dok je karta za 01. maj, za dnevni OPEN AIR ACTION stage 300 dinara.

#UranakFest_budi_deo_najveće_žurke_v

Cena karte prilagođena je domaćem mladom gostu u nameri da što veći broj mladih može da uživa u festivalu i upozna turističke lepote Srbije, ističu organizatori.

I vi možete biti deo fantastičnog #Uranakfest-a na vrlo lak i jednostavan način: prva tri komentara na ovaj tekst na sajtu dobijaju po 2 karte za najbolju prolećnu žurku u Srbiji!

Budite brzi i srećno! 🙂


Podeli dalje

9 komentara

Click here to post a comment

Facebook