Moda Zanimljivosti

VMAs 2015 najzanimljivosti

VMAs 2015 najzanimljivosti
Podeli dalje

Za nama je dodela VMAs 2015 nagrada i noć koja će se pamtiti po nekolicini gafova i zanimljivosti. Krenimo redom.

 

Ovogodišnju dodelu MTV nagrada vodila je, niko drugi do Miley Cyrus sa svojim neskrivenim out of the any gender ponašanjem i preobukama koje su izazvale možda i najviše pažnje.

VMAs 2015 obeležio je i dugoočekivani nastup Justina Biebera sa novom pesmom „What Do You Mean„, po koja suza od uzbuđenja i naleta adrenalina, ali i frizura koja je ponajviše ličila na onu koju je nosila Kate Gosselin kada je započinjala svoj reality show.

VMAs-2015_najzanimljivosti_v
Kad govorimo o kopiranju, ne možemo a da ne pomenemo Demi Lovato a k a Kim Kardashian wannabe – pa, zar nije tako? Kad smo već kod Kim, ako je verovati njenom suprugu, najomraženiji par planete najavio je kandidaaturu za predsedničko mesto 2020-te 🙂

VMAs_2015_najzanimljivosti_v1

Takođe, Will Pharel sa svojom boljom polovinom podsećao je na nekadašnji izgled Britney Spears i Justina Timberlakea – kakvo evociranje uspomena 🙂

VMAs_2015_najzanimljivosti_v3

Na VMAs 2015 palo je i pomirenje između Taylor Swift i Nicki Minaj, čak su zajedno i nastupale!, što samo pokazuje da su prešle preko blagog prepucavanja na Twitteru. Ipak, da ne može sve proći bajno i sjajno kada je Nicki u pitanju, pokazala je tokom primanja nagrade i izrečene prozivke Miley, koja je preko svega neočekivano profesionalno i sa stilom prešla.

VMAs_2015_najzanimljivosti_v2

Sve u svemu, prošla je još jedna dodela nagrada (lista pobednika ovde), desile su se po koje nove varnice i ugasile stare i stvorili tračevi o kojima će biti reči do kraja nedelje. U semu tome, taylor Swift je najviše poentirala, osvojivši nagrade za video godine, najbolji ženski i najbolji pop video i najbolju saradnju za pesmu „Bad Blod„.

A kako je izgledao crveni tepih na VMAs 2015 i šta su sve zvezde obukle, pogledajte u našem Facebook allbumu.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook