Zanimljivosti

Zvezda serije Modern Family smanjila grudi!

Zvezda serije Modern Family smanjila grudi!
Podeli dalje

Saznajte koja je zvezda serije Modern Family smanjila grudi, a nije u pitanju Sofia Vergara!

 

17-godi┼ínja Ariel Winter, koja u seriji Modern Family glumi srednju ─çerku na na na na, po─Źetkom juna je tajno uradila operaciju smanjenja grudi i tako – jednom za svagda – ostavila emotivni i fizi─Źki bol iza sebe.

Ako pratite celebrity modni svet, onda vam sigurno nisu promakle brojne opaske na ra─Źun Arielinog zanosnog poprsja na kojem god doga─Ĺaju ili dodeli nagrada da se pojavi. Sve to, uz ─Źinjenicu da je dugo trpela velike bolove u ki─Źmi i vratu zbog veli─Źine svojih grudi, Ariel je samo pomoglo da se odlu─Źi za redukciju grudi i to za nekoliko brojeva! Od grudi veli─Źine kao Sofia Vergara, Ariel sad ima grudi veli─Źine koju, izme─Ĺu ostalih, imaju peva─Źica Katy Perry ili glumica Jennifer Love Hewitt: sa 32F na 34D!

zvezda_serije_modern_family_smanjila_grudi_v

U intervjuu Glamoure magazinu, Ariel je istakla kako su joj velike grudi donele (mnogo) vi┼íe ┼ítete nego koristi. Od toga da je trpela konstantne bolove, preko toga da su je dugo posmatrali samo kao seksualni objekat, pa sve do ─Źinjenice da su joj smetale u gluma─Źkoj karijeri – prerano (fizi─Źki) sazrela, nije mogla da glumi devoj─Źice od 12, 13 ili 14 godina, ali ni one starije jer je jo┼í uvek i sama tinejd┼żerka! ─îak je i u samoj seriji Modern Family, bila stalno pokrivena velikim d┼żemperima i majicama, a povremeno uvijena poput Vird┼żine, kako joj se grudi ne bi toliko isticale.

zvezda_serije_modern_family_smanjila_grudi_v1

Na kraju krajeva, 17-godi┼ínja glumica je kona─Źno uradila ono ┼íto je dugo ┼żelela i, po prvi put, ose─ça se ispravno i onako kako je oduvek htela da se ose─ça – normalnom.

Ceo interevju mo┼żete pro─Źitati na ovom linku.


Podeli dalje