Zanimljivosti

Zvezda serije Modern Family smanjila grudi!

Zvezda serije Modern Family smanjila grudi!
Podeli dalje

Saznajte koja je zvezda serije Modern Family smanjila grudi, a nije u pitanju Sofia Vergara!

 

17-godišnja Ariel Winter, koja u seriji Modern Family glumi srednju ćerku na na na na, početkom juna je tajno uradila operaciju smanjenja grudi i tako – jednom za svagda – ostavila emotivni i fizički bol iza sebe.

Ako pratite celebrity modni svet, onda vam sigurno nisu promakle brojne opaske na račun Arielinog zanosnog poprsja na kojem god događaju ili dodeli nagrada da se pojavi. Sve to, uz činjenicu da je dugo trpela velike bolove u kičmi i vratu zbog veličine svojih grudi, Ariel je samo pomoglo da se odluči za redukciju grudi i to za nekoliko brojeva! Od grudi veličine kao Sofia Vergara, Ariel sad ima grudi veličine koju, između ostalih, imaju pevačica Katy Perry ili glumica Jennifer Love Hewitt: sa 32F na 34D!

zvezda_serije_modern_family_smanjila_grudi_v

U intervjuu Glamoure magazinu, Ariel je istakla kako su joj velike grudi donele (mnogo) više štete nego koristi. Od toga da je trpela konstantne bolove, preko toga da su je dugo posmatrali samo kao seksualni objekat, pa sve do činjenice da su joj smetale u glumačkoj karijeri – prerano (fizički) sazrela, nije mogla da glumi devojčice od 12, 13 ili 14 godina, ali ni one starije jer je još uvek i sama tinejdžerka! Čak je i u samoj seriji Modern Family, bila stalno pokrivena velikim džemperima i majicama, a povremeno uvijena poput Virdžine, kako joj se grudi ne bi toliko isticale.

zvezda_serije_modern_family_smanjila_grudi_v1

Na kraju krajeva, 17-godišnja glumica je konačno uradila ono što je dugo želela i, po prvi put, oseća se ispravno i onako kako je oduvek htela da se oseća – normalnom.

Ceo interevju možete pročitati na ovom linku.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook