Moda

5 razloga za kratku kosu

5 razloga za kratku kosu
Podeli dalje

Želite promenu? Dajemo vam 5 razloga za kratku kosu, pa pođite od toga!

Promena frizure ne znači, nužno, i neku veću i ozbiljniju promenu u životu žene. Nekada prosto poželimo nešto drugačije na sebi per se. Zato, evo naših razloga zašto se odlučiti za kratku kosu.

#1. Kratka kosa izgleda profesionalnije

Nega i održavanje kose deluje opterećujuće i zahtevno (iz ličnog iskustva), o nameštanju frizure i da ne govorim. Kratku kosu je mnogo lakše održavati i urediti, u većini slučajeva za svega nekoliko minuta!

#2. Kratka kosa deluje zabavnije

Kratka kosa nam pruža više mogućnosti za igranje sa njom i isprobavanje najrazličitijih frizura. Razmeštanje razdeljka, tapiranje, podizanje, zalizivanje, samo su neki od načina nameštanja koji, priznaćete, na dugoj kosi ne izgledaju baš tako dobro.

#3. Kratka kosa ističe lice

Kratka kosa stavlja crte lica u fokus i ističe sve one dobre strane. Zato, pravac kod frizera, a nakon toga sledi igranje sa šminkom i dobra zabava!

#4. Kratka kosa je lakša za održavanje

Samo se setite koliko vam je vremena potrebno za rasešljavanje, sušenje i feniranje duge kose. Kratka kosa je gotova očas posla i sa njom imate potpunu kontrolu nad frizurom – čak i kad je neuredna, možete je prikazati kao modni trend

#5. Kratka kosa je u modi

Ako prelistate magazine i bacite pogled na svetske sajtove, primetićete da poznate zvezde ove sezone uglavnom nose kratke frizure. Od Anne Hathaway, preko Rihanne, Miley Cyrus, Charlize Theron, pa do Coco Rocha, Michelle Williams i Emme Watson – kratke frizure su apsolutni imperativ!

Pogledajte naše predloge za modne kratke frizure i pronađite inspiraciju za svoj novi izgled! 


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment