Moda

Ako volite zlato

Ako volite zlato
Podeli dalje

Zlato je dragoceno i posebno u svakoj prilici u kojoj se nosi; ono je odraz stila i elegancije, ako znate kako da ga pokažete i sa čime da ga uparite.

 

 

 

 

Zlato je dragoceno i posebno u svakoj prilici u kojoj se nosi; ono je odraz stila i elegancije, ako znate kako da ga pokažete i sa čime da ga uparite.

Kada je u pitanju žuto zlato, prstenje tokom dana nosite uz bluze sa širokim rukavima, a kada je u pitanju ogrlica, nosite je uz bluzu čiji dekolte nije previše dubok. Za nešto upadljiviji izgled, uz haljinu ili bluzu sa kragnom, nosite dugačku i nešto upadljiviju ogrlicu, uz džemper ili top sa dubokim V izrezom stavite ogrlicu koja nežno prati dubinu izreza; minđuše, u ovom slučaju, neka budu diskretne.

Za veče upotpunite izgled bogatom, širokom narukvicom i dugačkim minđušama, uparite ih sa izazovnim topom ili haljinom sa niskim strukom, kako biste postigle kul i seksi izgled. Boje koje se slažu uz žuto zlato jesu neizostavna crna, zatim smeđa, narandžasta, kao i nijanse ružičaste i bordo.

Belo zlato je je nosivije, upotrebljivije i lakše za uklapanje od žutog, zbog čega je i vrlo popularno. Ide praktično uz sve i može se odlično uklopiti sa drugim nakitom.

Za diskretan šik tokom dana, dovoljno je staviti uparen prsten i narukvicu i osećati se elegantno a neupadljivo. Za malo konkretniji izgled, postojeću kombinaciju uparite sa nekom šarenom bižuterijom i dobićete vrlo upečatljiv i moderan izgled. Vodite samo računa da vam je garderoba u mirnijim tonovima, kako ne biste ličile na papagaja.
 

Uveče možete pustiti mašti na volju. Obucite se u jednu nijansu i izgled upotpunite velikim minđušama – dugačkim, širokim, sa cirkonima – izbor je na Vama. Boje koje savršeno idu uz belo zlato jesu crna, siva, bela, tirkiz, ljubičasta i žuta.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook